Solnedgang over Los Angeles med skyskrapere og palmer forgrunnen.

Billige flybilletter fra New York til Los Angeles

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra New York til Los Angeles

Los Angeles – The City of Angels – er den tettest befolkede by i staten California I USA. Byen er omgitt av snøkledde fjellrekker, daler, skoger, ørken og fantastiske strender langs Stillehavet.

På sykkel i Los Angeles
Det er på ingen måte mulig å sykle fra den ene enden av Los Angeles til den andre, til det er krimraten for høy, sykkelstiene for få og avstandene for store. Men i visse områder, så som the Walk of Fame, boligkvarterene til kjente Hollywood-stjerner og langs byens fantastiske strender er en sykkeltur absolutt å anbefale.

Området i mellom Santa Monica og Manhatten Beach er spesielt flott for en sykkeltur, og for eksempel kan en tur fra Santa Monica Beach til Venice Beach anbefales. Byen Santa Monica ble opprinnelig grunnlagt som en ferieby ved sjøen på starten av 1900-tallet og har utviklet seg til en ungdommelig, livlig og fremgangsrik strandby med noen av verdens høyeste eiendomspriser.

Stranden i byen er kjempestor og bred, og man kan leie rulleskøyter og sykler flere steder langs vannet. På sykkel kan man nå alle de små og store strandbyer i vestlig retning, mens man nyter det strålende Stillehavet på den ene siden og en masse spennende arkitektur på den andre.

Venice Beach er en av Los Angeles’ mest populære strender, inkludert den kjente «Muscle Beach» hvor lokale bodybuildere flasher sine muskler. En gå- eller sykkeltur langs strandpromenande er et must, og en del av formålet er å glo på havet av gateselgere, eksentrikere og entertainere som higer etter oppmerksomhet fra de nysgjerrige tilskuerne. Langs den brede stranden finnes også en masse små og store grønne parker og oaser, fornøyelsesparker, skate-baner, butikker, kaféer og restauranter.

Du kan få billige flybilletter fra New York til Los Angeles!