Free feel ombord på Norwegian Cruise Line med Free at Sea (NCL) – Ta et cruise med NCL

Free feel ombord på Norwegian Cruise Line med Free at Sea (NCL) – Ta et cruise med NCL

Norwegian Cruise Line

17 skip, 121 land, 323 destinasjoner. Norwegian Cruise Line (NCL) tilbyr en av de mest moderne flåtene som seiler til en rekke spennende cruiseprogrammer over hele verden, samtidig som gjestene tilbys maksimal valgfrihet og fleksibilitet om bord med vår Feel Free-filosofi. For å individualisere cruiseopplevelsen ytterligere tilbyr NCL fra 2. april 2019 gjestene enda større frihet med Free at Sea.

Artikkelen er sponset av Norwegian Cruise Line (NCL)

Ta et cruise med NCL

Klikk her:
* Freestyle Cruising – Allsidighet og fleksibilitet
* Romkategorier
* Freestyle Dining
* Kveldsunderholdningen – Broadway-shows
* Aktivitets- og underholdningsprogrammer
* Free at Sea-oppgraderingen
* NCL’s prisnivå og tilbud
* Informasjon og bestilling av et cruise

Freestyle Cruising – allsidighet og fleksibilitet

I løpet av 50 år har NCL etablert seg som en innovatør i cruisebransjen, og i 2000 lanserte de Freestyle Cruising-konseptet. Cruiseopplevelsen til hver enkelt gjest har alltid stått i sentrum av selskapets filosofi, og det er dette «Feel Free»-filosofien handler om.

Ombord på NCL opplever man allsidighet og fleksibilitet på alle områder av skipet: Her kan man velge mellom alt fra en rekke typer innkvartering til matopplevelser, underholdning og aktiviteter.

Hytter ombord på NCL

Romkategorier

Om man reiser alene eller sammen med familie eller venner, har skipene til NCL forskjellige romkategorier tilpasset gjestenes behov – Studios for de som reiser alene, staterooms med dører til tilstøtende lugarer for familier og venner, eller luksussuiter i den eksklusive enklaven The Haven by Norwegian®.

Mat og drikke ombord på NCL

Freestyle Dining

NCL tilbyr i tillegg allsidig gastronomi, og her er det ingen ønsker som ikke kan oppfylles. Med konseptet Freestyle Dining velger man selv hvor man vil spise, uten faste tidspunkter og uten formell kleskode.

Gjestene velger selv når, hvor og sammen med hvem man ønsker å spise hver dag, og man kan velge opptil 28 spisesteder.

Cruise skip underholdning

Kveldsunderholdningen – Broadway-shows

Hva er bedre enn å se et Broadway-show etter middag! I tillegg til å sette opp sine egne produksjoner på en mesterlig måte presenterer NCL originalproduksjoner fra Broadway-hits som “Rock of Ages”, “After Midnight”, “Footloose”, “Burn the Floor”, eller fra november 2019 også “Kinky Boots” ombord på Norwegian Encore, som blir det 17. skipet i vårt internasjonale rederi.

Kveldsunderholdningen avrundes med komedier og levende musikk over hele skipet.

Aktiviteter ombord på et cruiseskip

Aktivitets- og underholdningsprogrammer

Et stort utvalg aktivitets- og underholdningsprogrammer tilbys også i løpet dagen. Hvis man har lyst på spennende eventyr, tilbyr Norwegian Bliss, Norwegian Joy og Norwegian Encore, som slutter seg til flåten når vintersesongen starter, en racerbane med elektriske go-karts og en utendørs laser tag-arena.

For de som ønsker avslapning og revitalisering, venter wellness-behandling på gjestene i Mandara Spa®, som er verdensledende på premium spa-resorts.

For de som har lyst til å utforske fremmede land, byer og kulturer, kan man velge mellom en rekke utflukter på land, ikke bare med buss, men også på (terreng)sykler, til fots og på hesteryggen.

Og med egne programmer for barn og ungdom er underholdning og moro garantert også for de minste gjestene.

Free at Sea-oppgradering

Free at Sea-oppgraderingen

Fra 2. april 2019 vil våre europeiske gjester få enda større frihet og fleksibilitet i ferien sin.

Den nye Free at Sea-oppgraderingen til € 99 for et syv-natts cruise gir gjestene enda større muligheter til å tilpasse cruiset sitt etter sine egne ønsker og behov ved å velge to gratis inklusive-pakker av følgende fem:

– Premium Beverage Package
– Speciality Dining Package
– WiFi package
– $50 Shore Excursion Credit
– Friends & Family betaler kun skatt (3. – 8. gjester i en stateroom på utvalgte seilinger)

Det høyeste kategoriene, som omfatter Concierge staterooms, suiter og The Haven Suites, får alle fem valgene som standard.

Familie cruise

Vil du også cruise med NCL

Hos NCL finner du din egen idé om frihet. For noen er det underholdning i verdensklassen, mens for andre er det fabelaktige restauranter til sjøs eller de over 300 destinasjonene over hele verden. Opplev en enda mer personlig opplevelse til sjøs med Free at Sea Inklusiv-pakkene.

Cruiseene er i forskjellige prisklasser, og du bør være oppmerksom på at prisen er eksklusiv transport til havnen hvor cruiseskipet avgår. Se et utvalg av flotte cruise som NCL tilbyr akkurat nå.

Informasjon om Norwegian Cruise Line

Informasjon og bestilling av et cruise

For mer informasjon eller for å bestille et cruise, kontakt en turoperatør eller besøk ncl.eu/cruises

Bestill den nye katalogen nå.

Tekst og bilder (c) Norwegian Cruise LineLegg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Privacypolicy
Read our privacypolicy