Charterreiser til Kypros

De billigste 3* og 4* charterreisene til Kypros – lavprisoversikt

Er du på utkikk etter billige charterreiser til Kypros, og har du mulighet for å reise året rundt? Da kan du ha god nytte av denne lavprisoversikten. Her får du nemlig et raskt overblikk over de 100 billigste charterreisene til Kypros med avreise i løpet av de neste seks månedene.

På en charterferie til Kypros får du utallige kulturelle, kulinariske og historiske opplevelser å ta med deg hjem. Kypros er en av Middelhavets mest solsikre øyer, og her finner du sandstrender og Europas reneste badevann.

Når er det best å reise til Kypros?

Fra midten av mars begynner klimaet på Kypros å minne om en god norsk sommer, med over 20 grader om dagen og rundt 10 grader om natten. Fra slutten av mai holder temperaturen seg mellom 28 og 35 grader om dagen og 18 og 22 grader om natten. Det fortsetter frem til slutten av oktober. Fra begynnelsen av juni til slutten av september kan du forvente full sol, lav luftfuktighet og en eller to dager med regn.

I oversikten under finner du de billigste 3* (og 4* og 5* – hvis du er heldig) charterreisene til Kypros med avreise i løpet av de neste seks månedene. Det skulle derfor være gode muligheter for å finne akkurat den charterferien du leter etter.

KitiGolden StarKypros (8 dager)1-romsleilighet med balkong
4 795,-Søk

KsilofaguSunwing Sandy Bay BeachKypros (8 dager)1-romsleilighet med balkong
5 595,-Søk

LarnakaSaint Elena Boutique HotelKypros (8 dager)Standard dobbeltrom
5 665,-Søk

KsilofaguMelpo Antia Luxury Apartments & SuitesKypros (8 dager)Studio med balkong/terrasse
5 905,-Søk

LarnakaSENTIDO Sandy BeachKypros (8 dager)Dobbeltrom med balkong
6 045,-Søk

Fant du ikke det du lette etter?

Søk etter billige charterferier her.

Toppfoto (c) istockphoto /KaeArt