Big Ben og Westminsterpalasset i London, omgitt av gyldne høstblader på en solrik dag.

Billige flybilletter fra Bergen Flesland til London

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Bergen Flesland til London

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
5. des 8. des
BGO
LHR
LHR
BGO
SAS 1 stopp
SAS 1 stopp
Fra kr. 1 388,- Velg
16. jul 23. jul
BGO
LGW
LGW
BGO
Norwegian 1 stopp
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 816,- Velg
4. jul 11. jul
BGO
LHR
LHR
BGO
SAS Direkte
SAS Direkte
Fra kr. 1 867,- Velg

Fra Bergen Flesland til London

En av de mest besøkte byene i verden er uten tvil Englands hovedstad, London. Hvert år strømmer turister til byen for å oppleve det kulturelle, det historiske, det levende.

Berømte attraksjoner i London
Når man kommer til London er det vanskelig å vite hvor man skal begynne, nettopp fordi det er så mye å velge mellom. I den mektige katedralen Westminister Abbey ligger flere av verdens mest kjente personer begravet og har en storslått arkitektur verdt et besøk. Det samme er St. Paul’s Cathedral. Buckingham Palace, Houses of Parliament og Tower of London er alle kjennetegn på London for tilreisende.

London er en by for personer i alle aldre. Voksmuseet Madame Tussauds tiltrekker seg store og små og gir muligheten for å ta bilde med all verdens berømtheter – i voksversjon så klart. Bygget i 2000 er landemarket London Eye en opplevelse for hele familien som gir en fantastisk utsikt.

Kulturelle London

London er en kulturell og levende by med fantastiske parker som gir et pusterom i den travle hverdagen. Mest kjent er Hyde Park og verdt besøket. Blant annet er de mange varierte markedene gode opplevelser å få med seg. Hver lørdag fylles Portobello Road i Notting Hill til randen av antikke skatter og fantastisk stemning. Maten på Borough Marked er en kulinarisk opplevelse.

I tillegg finnes det fantastiske kunstskatter i London. Både museet Tate Modern, National Gallery og National Portrait Gallery er perfekte opplevelser for den kunstinteresserte. Er du teaterinteressert er dette byen for deg. Om sommeren kan du oppleve Shakespeare i det sirkulære og åpne teateret The Globe som er plassert ved Themsen. Resten av året er teaterstrøket West End stedet for de storslåtte teater- og musikalopplevelsene.

Nå har du muligheten til å booke billetter fra Bergen til London/Standsted og oppleve alt det London har å by på året rundt.

Populære lufthavner for fly til London