Find en billig flybillet til London

Billige flybilletter fra Bergen Flesland til London

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Bergen Flesland til London

En av de mest besøkte byene i verden er uten tvil Englands hovedstad, London. Hvert år strømmer turister til byen for å oppleve det kulturelle, det historiske, det levende.

Berømte attraksjoner i London

Når man kommer til London er det vanskelig å vite hvor man skal begynne, nettopp fordi det er så mye å velge mellom. I den mektige katedralen Westminister Abbey ligger flere av verdens mest kjente personer begravet og har en storslått arkitektur verdt et besøk. Det samme er St. Paul’s Cathedral. Buckingham Palace, Houses of Parliament og Tower of London er alle kjennetegn på London for tilreisende.

London er en by for personer i alle aldre. Voksmuseet Madame Tussauds tiltrekker seg store og små og gir muligheten for å ta bilde med all verdens berømtheter – i voksversjon så klart. Bygget i 2000 er landemarket London Eye en opplevelse for hele familien som gir en fantastisk utsikt.

Kulturelle London

London er en kulturell og levende by med fantastiske parker som gir et pusterom i den travle hverdagen. Mest kjent er Hyde Park og verdt besøket. Blant annet er de mange varierte markedene gode opplevelser å få med seg. Hver lørdag fylles Portobello Road i Notting Hill til randen av antikke skatter og fantastisk stemning. Maten på Borough Marked er en kulinarisk opplevelse.

I tillegg finnes det fantastiske kunstskatter i London. Både museet Tate Modern, National Gallery og National Portrait Gallery er perfekte opplevelser for den kunstinteresserte. Er du teaterinteressert er dette byen for deg. Om sommeren kan du oppleve Shakespeare i det sirkulære og åpne teateret The Globe som er plassert ved Themsen. Resten av året er teaterstrøket West End stedet for de storslåtte teater- og musikalopplevelsene.

Nå har du muligheten til å booke billetter fra Bergen til London/Standsted og oppleve alt det London har å by på året rundt.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.