Big Ben og Westminsterpalasset i London, omgitt av gyldne høstblader på en solrik dag.

Billige flybilletter fra Trondheim Værnes til London

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Trondheim Værnes til London

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
19. nov 22. nov
TRD
LHR
LHR
TRD
SAS 1 stopp
SAS 1 stopp
Fra kr. 1 176,- Velg
11. sep 15. sep
TRD
LHR
LHR
TRD
SAS 1 stopp
SAS 1 stopp
Fra kr. 1 277,- Velg

Fra Trondheim Værnes til London

London er den absolutt største byen i Storbritannia, åtte ganger større enn den nest-største – Birmingham og ti ganger større enn Glasgow, som er den tredje-største. London dominerer fullstendig når det kommer til landets økonomiske, politiske og kulturelle liv, og byen er full av fantastiske barer, gallerier, museer, parker og teatre.

Landemerker i London
London er spekket med attraksjoner, og man når ikke over dem alle, men man bør unne seg bare enkelte av byens mest kjente landemerker før man vender nesen hjem igjen.

The London Eye er med sine 135 meter over bakken og 32 vogner, verdens tredje-største pariserhjul. Utsikten fra toppen gir et uforglemmelig overblikk over byen.

St Paul’s Cathedral ble påbegynt i 1666 etter en stor brann i byen, og den stod ferdig den 20.oktober 1708. Kirken har overlevd flere kriger og bombenedslag i og omkring bygningen, blant annet under 2. verdenskrig.

Et av byens nyeste monumenter er den futuristiske skyskraperen The Shard. Bygget stod ferdig i 2012 og dominerer nå Londons skyline. Den enorme bygningen er med sine 310 meter EUs absolutt høyeste, og man kan oppleve de mange metrene over havet fra et utsiktspunkt på 72. etasje.

Londons grønne oaser

Londons mange landemerker består ikke bare av mursten og betong – byen er også viden kjent for sine mange grønne lunger.

Midt i sentrum av London ligger de to sammenhengende parkene Hyde Park og Kensington Gardens – området er populært for både rusleturer og piknik. Hampstead Heath er et stort, villt grøntområde i den nordlige delen av byen. Området er mere kupert og bakkete enn de mere tradisjonelle parkene, og innbyr til både turgåing, sykling og bading (!). Det høyeste punktet i parken – Parliament Hill – byr dessuten på en fantastisk utsikt over byen.

Billige flybilletter er tilgjengelige fra Trondheim til London.

Populære lufthavner for fly til London