Billige flybilletter fra Athen til Paros

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Athen til Paros

I det sentral Egeerhavet ligger den greske øygruppen Kykladene. Paros er en av de svært yndete turistmålene som anbefales på det sterkeste. Her kan du kombinere sol og sommer med historiske severdigheter.

Sol og sommer på Paros

På denne øyen, som så mange andre i Egeerhavet, er tempoet rolig og stille. Den sjarmerende øyen har herlige strender for store og små. Parasporos ligger like sør for hovedstaden og er en favoritt for mange. Å reise rundt på den lille øyen åpner for å finne både kjente og mer ukjente strandperler. Like ved Naoussa ligger den barnevennlige stranden Kolybithres hvor det er langgrunt. Øyen er også et yndet sted for vannsportentusiaster med strender som Golden Beach på den sydøstre delen av øyen.

Severdigheter på Paros

I hovedstaden Parikia er husene bygget og malt i den tradisjonelle stilen som preger Kykladene med hvitvaskede vegger og blåmalte dører og vinduskarmer. Her vil den tilreisende oppleve idyll samtidig som det er mulig å dykke ned i den antikke historien som preger landet og øyen.

På Parikias torgområdet ligger kirken Katapoliani som går tilbake til før kristendommen ble statsreligion i Romerriket i 391. Den er kjent som kirken med de hundre dører og ble grunnlagt av Helena som var moren til Konstantin den store. Det en av de best bevarte bysantinske krikene i Hellas og en god variasjon til late dager på stranden. I tillegg huser byen et meget interessant arkeologisk museum som viser en rekke funn på Paros.

På den greske perlen Paros finner du en idyll i strand og by. Den beste maten og et ypperlig natteliv finner du i hovedstaden, å leie bil og sykkel er perfekt for å komme seg rundt. Bestill en billig flybillett fra Athen til Paros i dag.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.