Billige flybilletter fra Ålesund til Oslo, Sandefjord (Torp)

Billige flybilletter fra Ålesund til Oslo, Sandefjord (Torp)

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Ålesund til Oslo, Sandefjord (Torp)

Sandefjord ligger langs kysten i den sørlige delen av Norge og byr på flott natur og er det absolutte ferieparadiset i sommerhalvåret. Her finnes spennende aktiviteter for hele familien.

Attraksjoner i Sandefjord
På Haugen gård finnes det helleristninger som går tilbake 1500 år f.kr og er definert som et av de fineste helleristningsfeltene i Vestfold. En flott utflukt. Vikingskipet Gokstad ble gravet ut mot slutten av 1800-tallet, kort vei utenfor sentrum, og verdt et besøk for de tilreisende. I byen finner du Europas eneste spesialmuseeum på hval og historien bak hvalfangst. Dyr og fugleliv i arktiske strøk er plassert i det opprinnelige museumsbygget fra 1917 med blant annet modellen av en blåhval i full størrelse.

Under 1800-tallet var Sandefjord kjent i Europa som et kursted. Sandefjord Bad ble opprettet i 1837 og hadde kongelige badegjester fram til andre verdenskrig. Dagens bygning er fra 1899 og er en av Nordens største trebygninger. I tillegg er Sandefjord fylt av ulike kunstgallerier i de hyggelige smågatene som er verdt å titte innom under ditt opphold i byen.

Idyll i Sandefjord og omheng

Sandefjord kommune er et sommerparadis med en kystlinje på hele 146 km. Byen og områdene rundt yrer av liv og moro sommeren igjennom der muligheten for båtutleie på Langeby camping er å anbefale. Lei en sykkel på turistkontoret og kom deg raskt til flere barnevennlige strender i området.

Foldvik familiepark ligger kun 26 km fra Sandefjord sentrum. Også Aktivitetsparken Høyt og Lavt er perfekt for familieutflukt og ligger kun 40 min med bil fra byen. 20 km med merket løype på Østerøya for den turglade turisten. Her finnes et mangfoldig dyre og planteliv.

Bestill billige flybilletter fra Ålesund til Sandefjord/Torp. Byen Sandefjord er variert og byr på opplevelser du og dine sent vil glemme.

Populære lufthavner for fly til Oslo, Sandefjord (Torp)

Finn reisen til Oslo, Sandefjord (Torp) her

Finn reisen fra Ålesund her