Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Tamil Nadu

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r - Fra 7 811,- -
Prisene er pr. person

Severdigheter

Fort st. George (Chennai (Madras))
Fortet ble bygd i cirka 1653 av det britiske østindiske kompani. Fortet er blitt endret en del siden den tiden, men den 46 meter høye flaggstangen står fortsatt foran inngangen. Flaggstangen er masten til et skip som sank utenfor kysten på 1700 tallet. Inne i fortet er det et museum som har utstillinger med ting fra engelsk- og franskmennene.
Government Museum (Chennai (Madras))
Museet ligger i bygningene til en tidligere høytstående britisk embetsmann. Museets hovedbygning har en helt spesiell arkeologisk seksjon, hvor alle de største epokene i landet er representert. Museets bronseavdeling har en imponerende samling med gammel bronsekunst.
Sri Parthasarathy-tempelet (Chennai (Madras))
Sri Parthasarathy-tempelet ble bygd til ære for Krishna av Pallavene i det 8. århundre, og siden restaurert av Vijayanagarene i det 16. århundre. Tempelet er et av de eldste i Chennai.
Brihadishwaratempelet (Tamil Nadu)
Brihadishwaratempelet ble bygd av Raja Raja i 1010, og er kronen på verket for Cholarenes tempelarkitektur. Monumentet er fantastisk, og er et imponerende byggverk. Dette praktfulle arkitektoniske og estetiske byggverk skal besøkes hvis man er i området.
Byen Kanykumari (Tamil Nadu)
Kanykumari er Indias ende, og her møtes den bengalske bukten og det arabiske hav. Byen har en stor religiøs betydning for hinduene, og er dedikert til gudinnen Devi Kanya. Pilegrimer strømmer til byen for å besøke tempelet eller bade i det hellige vannet.
Byen Mammallapuram (Tamil Nadu)
Mammallapuram er berømt for sitt kysttempel. Byen er gammel og var på sitt høydepunkt fra det 5. til det 8. århundre. I løpet av denne tiden ble det bygd mange templer og utført mange uthugninger i stein. Disse monumentene står der fortsatt som ruiner og er et fantastisk sted å gå på oppdagelsesferd i. Utover dette har Mammallapuram også flere fantastiske strender.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Benares
• Calcutta
• Chandigarh
• Chennai (Madras)
• Delhi
• Kohima
• Mumbai (Bombay)
• Agra
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.