Severdigheter Sinai og Rødehavet

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 6 486,- - -
Charter (fly+hotell) Fra 6 835,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter

Fiskerbyen Marsa Alam (Sinai og Rødehavet)
Denne lille fiskerbyen ved Rødehavet er verd å besøke hvis man liker å dykke eller snorkle. Det er fantastiske koraller og fisker i området, men man skal passe godt på. Det kan være miner i området, og det er ikke alltid advarselsskilt. Man bør derfor alltid forhøre seg på forhånd.
Kamelturer i ørkenen (Sinai og Rødehavet)
Fra flere av de store turistområdene er det mulig å delta i en eller flere dagers kamelturer inn i ørkenen. Vær forberedt på en stor naturopplevelse fra ryggen av dette spesielle ridedyret.
Sinaifjellet (Sinai og Rødehavet)
Følg fotsporene til Moses til toppen av Sinaifjellet. Turen opp foregår hovedsakelig på gode stier og kan klares av alle med vanlig kondisjon. De fleste turene begynner om natten og gir mulighet for å se soloppgangen fra toppen av fjellet.
St. Katarinas Kloster (Sinai og Rødehavet)
St. Katarinas klosteret i nærheten av Sinaifjellet er en populær attraksjon. Det ble bygget i det 4. århundret og har gjennom århundrene huset et stort antall pilegrimer. Er man interessert i arkitektur og historie, er det et besøk verd. Det er også et museum i tilknytning til klosteret.
Ørkenbyen Dahab (Sinai og Rødehavet)
Dahab er en liten ørkenby 85 kilometer nord for Sharm El Sheik. Byen er et godt sted å slappe av, bade eller nyte den avslappede atmosfæren. Det er veldig billig å bo og spise i Dahab hvor restaurantene ligger helt nede ved vannet.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Aswan
• Hurghada
• kairo
• Luxor
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.