Severdigheter Salzburg

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 1 224,- Fra 3 675,- Fra 4 885,-
Prisene er pr. person

Severdigheter

Ferdinand den andres mausoleum i Graz (Salzburg)
Keiser Ferdinand den andres mausoleum ligger ved siden av byens domkirke. Bygningen består av to kapeller og en kuppel og den ble reist av Pietro de Pomis (det ytre) og J.B. Fisher von Erlach ( det indre). Keiserens mor, Maria av Bayerns sarkofag ligger i midten av mausoleet.
Hohensalzburg Festningen i Salzburg (Salzburg)
Hohensalzburg er en festning som ligger 119 meter over byen. Reisningen ble påbegynt for knapt 1000 år siden, men dens nåværende areal på 30.000 m2 fikk den først på 1500-tallet. De regjerende erkebiskopene bodde på borgen, og som en følge av dette er den prektig og imponerende innrettet.
Mozarts hus i Salzburg (Salzburg)
Mozarts hus i Salzburg kan sees i den hyggelige gågaten Getreidegasse. Her kom Wozart til verden den 27.januar 1756, og her levde han i de første årene av sitt liv. Huset er i dag gjordt om til et museum og en del av Mozarts første musikkinstrumenter og første verker er utstilt her.
Domkirken i Salzburg (Salzburg)
Det var erkebiskop Wolf Dietrich som sto bak byggingen av domkirken og de tre plassene som ligger omkring. I kirkens forhall ligger inngangen til domkirkemuseet hvor man kan se en imponerende samling av kirkekunst. Domkirken sto ferdig i 1628.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Innsbruck
• Salzburg
• Wien
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.