Find billige flybilletter til Antalya

Billige flybilletter fra Rygge til Antalya

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Rygge til Antalya

Antalya i Tyrkia er en spennende by i seg selv, men den er også en god base for flere gode utfluktsmål i de omkringliggende områder.

Spennende forlystelser i nærheten av Antalya

Antalya er i seg selv en spennende historisk by, med både ruiner, turmuligheter og strender. Men byen er også en god base for å besøke andre severdigheter i området. Det imponerende Aqualand vest for Antalya er et stort område med strandområder og vannland. Her kan både både barn og voksne prøve de gigantiske vannskliene, se delfin-show, svømme med delfiner, nyte de kunstig anlagte strendene eller bare rusle en tur i de omkringliggende grønne oasene. En annn mulighet er å besøke Antalya Zoo og naturpark. Den zoologiske haven er en av tyrkias aller største og strekker seg over et område på mer enn 400 acres. Er du mere til de naturlige bademulighetene, så er et besøk til Düden Falls et alternativ. Her kan du bli transportert ut i båt for å kikke på de enorme vannmassene og samtidig nyte en dukkert fra båten.

Arkeologiske områder nær Antalya

Perge-ruinene er ruiner etter en gammel romersk bykultur hvor blant annet teatere stadig er intakt. Ruinene inkluderer ellers flere kirker, et tempel og en idrettsarena. 30 km nordvest for Antalya på et høydedrag på over 1000 meter over havet, ligger ruinene etter den gamle byen Termessos. Byen er en av de best bevarte av de gamle byene i Tyrkia. Ruinene ligger i Termessos Nasjonalpark, et område med urørt natur, dype furuskoger, og sjeldne plante- og dyearter. Fordi ruinene ligger midt i denne beskyttende oase, gjør den også et dypere inntrykk enn mange andre arkeologiske områder.

Rygge flyplass er et godt alternativ til Gardermoen, også fordi du herfra kan få billige flybilletter til det vakre Antalya.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.