Find billige flybilletter til Antalya

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Antalya

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Antalya

Antalya er en by ved det sørlige Tyrkias middelhavskyst, som ligger i Antalya-provinsen. Den var tidligere en sentral havneby, men er nå først og fremst et yndet turistmål i et historisk interessant område.

Historiske severdigheter i Antalya

De fleste av Antalyas historiske bygninger finner du i den gamle bydel, Kaleici. Her ligger blant annet en rekker gamle moskéer, en svært godt bevart Romersk triumfbue (Hadrian’s Arch) samt et klokketårn som er det eneste av de 80 tårn som opprinnelig omgav byen, som stadig står. Mange av byens historiske monumenter kan dateres tilbake til Hellenismen (fra omkring 330 til 30 før Kristus). På Antalya museet – et av Tyrkias største museer - finner du dessuten en imponerende samling av de arkeologiske funn som er gjort i og omkring byen.

På rusletur i Antalya

En rusletur i Antalya er også vel vert å prøve og kan byde på mange hyggelige opplevelser. Gå for eksempel en tur i den vakre Karaalioglu Park og få med deg den fantastiske utsikten over havnen fra det 14 meter høye Hidirlik Tower samt utsikten over klippene og den storslåtte blå Antalay-golfen. Ved Yacht Harbour kan du få en snakk med de lokale fiskere, og nyte en drink eller et måltid på en av de mange barene og restaurantene i området.

Drinken og måltidet kan du også få på toppen av The hill of Tünektepe, som med sine 618 meter over havet samtidig gir et fantastisk panorama over hele Antalya. På toppen av fjellet ligger også en nattklubb, men denne er som regel kun til bruk for lukkede selskaper.

Du kan kjøpe billige flybilletter fra Sandefjord/Torp til den tyrkiske byen Antalya, og da Sandefjord bare ligger en god time fra Oslo, er Torp-flyplass et reelt alternativ til Gardermoen.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.