Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Málaga

Restplasser til Málaga

Billige restplasser til Málaga

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.

Reis til vakre Malaga

Bedøm reisemålet
4,5
(159 bedømmelser)
Reis til Malaga på en restplass, og du vil få en ferie fylt med festlig byliv, fantastiske og barnevennlige strender, spennende severdigheter og gode restauranter.

Malaga by – sjarm, storhet og fantastisk festlig

Malaga by er en noe oversett perle ved Middelhavet. Mange turister tar flyet hit, for å reise videre ut til de mindre byene på Costa del Sol. Det er nesten en skam, for Malaga by har svært mye å by på. Byen er i seg selv utrolig sjarmerende å rusle rundt i. Her kan du spasere på store, prangende bulevarder med massevis av blomster og mange mennesker. Her finner du store, vakre slott som absolutt bør besøkes. Her er det smale gater med gamle, slitte bygninger, som til tross for sitt slitte utseende, skaper en meget koselig stemning. Du vil også kunne oppleve et helt fantastisk natteliv i Malaga, og spesielt i gatene ved Plaza de la Constitución, er det mange mennesker i godt festhumør; ved Plaza Mitjana og Plaza de Uncibay samles de unge feriegjestene, og lever livet og fester natten lang.

Picasso, shopping og tyrefekting

Liker du museer, har Malaga gode utstillinger å by på. Her er det flere flotte kunstmuseer med både moderne og litt eldre kunst; spesielt er Picassos kunst populær, da det var i denne byen han ble født. Malaga har, som en moderne storby, glimrende shoppingområder, og spesielt i og ved gatene Calle Marqués de Larios og Calle Puerta del Mar er det mye både å se på og kjøpe.

Strandlivet er glimrende i Malaga

Man kan ikke komme utenom solen, stranden og havet, når man besøker Malaga. Og med en billig restplassreise hit, vil du oppleve noe av det beste strandlivet som kan tilbys i Spania.

Her er Middelhavet nesten tindrende blått, solen skinner herlig ned fra skyfri himmel, og strendene er lyse og brede, samt svært barnevennlige – hva mer kan man ønske seg?

Playa de la Malagueta ligger veldig sentralt ved Malaga by, det er derfor enkelt å reise til denne vakre stranden, hvis du får lyst på litt avslapning, vann og sand mellom tærne.

Lei en bil og få noen gode opplevelser
Hvis du har kjøpt en restplass til Malaga, er det en glimrende ide å leie bil og kjøre litt utenfor byen. Her kan du blant annet besøke noen av de hvite landsbyene som området er så kjent for.

Like ved Malaga by ligger fjellet Torrecilla (1918 m høyt). Det er litt av en gåtur eller klatretur til toppen, men det vil belønnes med en praktfull utsikt fra toppen, hvor du kan se mange små, hvite landsbyer, det glitrende Middelhavet, og alle de omkringliggende åsene og fjellene. Det er også en fantastisk opplevelse å besøke byen, Ronda, som bokstavelig talt ligger på kanten til dalen, Río Guadalevín. Ronda er en gammel maurisk landsby, fra den tiden da maurerne hersket i området (fra ca. år 1000 til år 1450-1500).

En av de severdighetene du bør få med deg, mens du er i Malaga, er den gamle mauriske borgen, Alhambra. Det tar litt tid å kjøre dit, men det er verdt hvert eneste minutt. Navnet Alhambra betyr den røde borgen og sikter til fargen på steinene som borgen er bygget av. Alhambra er dekorert med de mest fantastiske utskjæringer, og borgens arabiske arkitektur gir de besøkende en kjempeopplevelse.

Reiseselskaper med restplasser til Málaga

Restplasser med Loveholidays.no
Restplasser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.