Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Flyv til skønne Stockholm

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Stockholm

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Stockholm

Stockholm er en levende by året rundt. Her finner du historiske severdigheter, et yrende natteliv og opplevelser for hele familien. Ta turen allerede i dag.

Attraksjoner i Stockholm

Skansen er verdens første friluftmuseum og gir et innblikk i livet på 1800-tallet, en flott attraksjon for hele familien. Det samme er Vasamuseet der verdens eneste bevarte 1600-tallsskip kan beskues. Maria Magdalena, Katarina Kyrka og Ridderholmkyrken er mektige bygninger med en spennende arkitektur og verdt et besøk for de tilreisende.

Hovedstaden har mange og varierte museer for den tilreisende. Både Moderna Museet og Fotografiska viser et variert mangfold av kunst. Historiska museet forteller om istid og vikingtiden mens Nordiska Museet er Sveriges største kulturhistoriske museum. Både Kungliga Slottet og Drottningholm Slott er åpent for publikum store deler av året.

Det sosiale Stockholm

Hovedstaden er en sosial by året rundt og har et variert tilbud av spise- og utesteder. Barene Morfar Ginko og Snotty er hyggelige møtesteder for den tilreisende. For den danseglade er Färgfabriken på Liljeholmen og Fraching i sentrum å anbefale ut i de små nattetimer. Kafeene Louise Louise og String på Södermalm tilbyr kaffe og en matbit til alle og har hyggelige priser. Bydelen går under navnet SoFo og er et populært området med flere flotte butikker å kikke innom. Bør kombineres med en tur til Monteljusvägen som gir en fantastisk utsikt over byen.

I sommerhalvåret er Stockholms mange parker et yndet sted å besøke både for tilreisende og lokalbefolkningen. Humlegården, Vita Bergsparken, Tantolunden og Vasaparken byr på nødvendige pusterom i det yrende bylivet. På Djurgården ligger også Rosendahls trädgård som er et obligatorisk besøk når solen skinner over byen.

Bestill billige flybilletter fra Sandefjord/Torp til Stockholm og kast deg ut i hovedstadens opplevelser. Dette er turen du og dine sent vil glemme til byen som går under navnet Skandinavias hovedstad.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.