Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Flyv til skønne Stockholm

Billige flybilletter fra Hemavan Airport til Stockholm

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Hemavan Airport til Stockholm

Stockholm er Sveriges hovedstad og er både en populær og spennende by å besøke. Her finner du naturskjønne omgivelser, flott arkitektur, et levende bybilde og en viktig historie. Ta turen allerede i dag.

Attraksjoner i Stockholm

Skansen er verdens første friluftsmuseum fra 1891 og en av de største attraksjonene i Stockholm. I alt 160 bygninger er flyttet hit fra hele Sverige for å kunne gi den besøkende et innblikk i hvordan livet var i eldre tider. Her er også en dyrehage som gjør det til en attraksjon for hele familien. Vasamuseet er bygget rundt verdens eldst bevarte skip fra 1600-tallet som forteller en spennende historie. Også Naturhistoriske museet er viktig for besøkende til Stockholm som gir innblikk i naturen og dets mangfold.

Både Nordiska museum og Nasjonalmuseet er verdt besøket for den tilreisende til hovedstaden. Det samme er Moderna Museet på Skeppsholmen og Fotografiska på Södermalm. På Djurgården ligger Rosendahls trädgård som er svært idyllisk om sommeren og en av Stockholms mange grønne lunger. Skulpturparken Millesgården anbefales og har også et museum med beliggenhet på Lidingö.

Et levende Stockholm

Smågatene i Gamla Stan er svært koselige å vandre i, mens utsikten fra Monteljusvägen på Södermalm er et godt utgangspunkt for å danne seg en oversikt over byen. Kafeene Tjoget og Bröderna Olssons på Södermalm er hyggelige og anbefales på det sterkeste. I tillegg til å være en livlig og levende by om dagen er Stockholms natteliv både spennende og innbydende. Både Twang og Copacabana på Södermalm er verdt besøket. For den danseglade er klubbene Färgfabriken på Liljeholmen og Fasching i Stockholm sentrum gode alternativer.

Nå har du muligheten til å oppleve alt det hovedstaden har å by på. Bestill en flybillett fra Hemavan allerede i dag og kast deg ut i Stockholms mange spennende eventyr.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.