Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Flyv til skønne Stockholm

Billige flybilletter fra Rygge til Stockholm

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Rygge til Stockholm

Stockholm er Sveriges hovedstad, en by som består av 14 øyer bundet sammen av 53 broer. Det er en levende by året rundt som passer for unge og gamle. Bestill en flybillett allerede i dag og kast deg ut i hovedstadens mange og allsidige eventyr.

Opplevelser i Stockholm

Stockholm har en variert arkitektur og er en by som er skapt for å vandre i. Smågatene i Gamla Stan er særlig å anbefale. Arkitektmuseet er verdt et besøk for den interesserte og Fotografiska på Södermalm har flere flotte utstillinger. Det Kungliga Slottet er åpent for tilreisende, det samme er Dronningholm Slott.

To sentrale øyer i byen er Djurgården og Skeppsholmen der du blant annet finner flere av byens mest berømte museer. Moderna Museet, Liljevalchs og Nordiske museet er alle verdt et besøk. På Djurgården finnes også Rosendahls trädgård som er et obligatorisk besøk i sommerhalvåret for fred og ro i naturskjønne omgivelser. Stockholm har flere hyggelige parker som Humlegården, Vita Bergsparken, Tantolunden og Vasaparken. Utsikten over byen fra Monteljusvägen på Södermalm er noe som anbefales på det sterkeste.

Allsidige Stockholm

Hovedstaden er en sosial by der det alltid skjer noe dag og natt. SoFo er kallenavnet på Södermalm og perfekt hvis man vil spise lunsj, ta en øl med venner eller gå i hyggelige små butikker. Ved Humlegården ligger den hyggelige kafeen Snickarbacken 7 for en rask kaffe eller god mat til hyggelige priser. Baren Peppar i Vasastan er et urbant møtested og utestedet Under Broen er åpent om vinteren og forvandles til Trädgården på sommeren. På Kungliga Dramatiske Teatern kan du oppleve et spennende repertoar mens Globen tilbyr flere store konsertopplevelser året rundt.

Nå har du muligheten til å bestille billige flybilletter fra Rygge til Stockholm og oppleve alt det Sveriges hovedstad har å by på allerede idag.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.