Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Madeira

- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 4 245,- - -
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Madeira.
Innbyggere
285.000

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

De fleste som har vært på Madeira mener at øyen har et klima som nærmer seg det perfekte. Det er hverken for varmt eller for kaldt, kun i vintermånedene vil temperaturen falle under 10 grader. Vil man ha varmt vær skal man besøke Madeira mellom april og oktober. Det faller begrensede mengder med regn på Madeira, men en beskjeden byge kan man bli utsatt for året rundt.

Reiselitteratur

Insight Guides Madeira

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 på Madeira.

Kultur og underholdning

I slutten av april blir den berømte blomsterfestivalen holdt på Madeira. Festivalen er et fargestrålende skue av blomster, festkledde mennesker, sang og dans. I slutten av februar er det karneval, som også er en festlig begivenhet. Ellers arrangeres det konserter og teater på Madeira hele året.

Overnatting / Hotell

Top
Det er mange fire- og femstjerners hoteller på Madeira. Men det finnes også pensjonater og hoteller uten stjerner, som har utmerkede fasiliteter. Disse stedene er som regel familieeide utleiesteder. Bestill hotell i Madeira her

Lokal transport

Top

Annen transport

Madeira har et godt utbygd bussnett som kjører mellom alle store og mellomstore byer på øyen.

Spesielle forhold

Top
Når man ankommer Madeira og ser de bratte fjellsidene, kan man få en oppfattelse av at fjellturer er for garvede fjellklatrere. Slik er det ikke. Man har ikke opplevd Madeira hvis man ikke har gått turer i landskapet, og det finnes turer for enhver fysisk form.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.