Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Lisboa

- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 2 075,- Fra 3 780,- Fra 3 410,-
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Lisboa
Innbyggere
ca. 600 000
Tidssone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Lisboa.

Beste tid å reise

Top
Lisboa kan besøkes året rundt. Byen er deilig å besøke om vinteren på grunn av sitt milde klima, men også om sommeren er Lisboa en tiltrekkende by på grunn av Atlanterhavskysten.

Kultur og underholdning

Top
I kvarteret Bairro Alto kan man danse til den lyse morgen. Det gjør i hvert fall de lokale, og de er vanskelige å hamle opp med. Er man for roligere kulturelle opplevelser er Teatro Nacional Dona Maria II et godt sted å begi sig hen. Og skal det være voldsomt, har Lisboa også en flott tyrefekterarena. Denne er en av verdens største, selv om den bærer navnet Campo Pequeno.

Overnatting / Hotell

Top
Lisboa har et vell av hoteller, pensjonater og campingplasser. Man finner noe for enhver smak og prisklasse. I Lisboa er en av de nyeste formene for overnattinger en kombinasjon av leilighet og hotell. Der får man sin egen leilighet og kan samtidig benytte seg av hotellservicen. Disse stedene er markert med en A. Bestill hotell i Lisboa her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxier er lette å få fatt på i Lisboa, og de kjører etter taksameteret.

Annen transport

Det er mange transportmuligheter i Lisboa. Tog- og bussnettet er godt utbygd, og man kan også benytte trikker. Som den eneste by i Portugal kan Lisboa skilte med en metro.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.