Flybilletter til Split

Billige flybilletter fra Kristiansand (Kjevik) til Split

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Kristiansand (Kjevik) til Split

Kroatia og er et populært turistmål og hovedstaden Split er et av de mest populære reisemålene. Byen har en vakker arkitektur og spennende historie, men byen har også fabelaktige strender og et rikt uteliv for den eventyrlystne.

Attraksjoner i Split

Det tar ikke lang tid før du forstår at byen Split står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Tempelet som ble bygget til ære for Jupiter voktes av en hodeløs sfinks ved inngangspartiet og er en av flere interessante landemerker i og rundt byen. Like nord for sentrum ligger det arkeologiske museet som viser funn fra den romerske og tidlig kristne tiden som anbefales.

Diokletians palass ble bygget for over 1700 år siden og en fantastisk bygning å besøke. Innenfor palassets murer kan du blant annet se en meget spesiell katedral. Splits synagoge ligger også innenfor palassets murer og er den tredje eldste i Europa som fortsatt er i bruk.

Sosialt i sommerlige Split

Riva er havnepromenaden og et midtpunkt i byen. Her samles turister og lokalbefolkningen seg på de mange utekaféene for å nyte folkelivet. Her finnes det gode shoppingmuligheter til en billig menge og markedene selger alt fra mat og frukt til suvenirer og klær. Inne i gamlebyen nær den populære shoppinggaten Marmontova ligger fiskehalles der et besøk anbefales.

Split er en by som for alvor våkner i sommerhalvåret og livet på stranden er en deilig variasjon til de mange historiske bygningene i byen. Like syd for byen ligger grusstranden Bacvice som er populær hele dagen. Badestrendene på halvøyen Marjan er populære for store og små.

Split er en by for de som vil tilbringe ferien i en historisk by blandet med et moderne folkeliv. Det er et sted for å nyte livet og utforske de eldre tider. Bestill billige flybilletter til gunstige priser fra Kristiansand til Split allerede i dag.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.