Restplasser til Kroatia

Restplasser til Kroatia

Utvalgte restplasser til Kroatia

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.
Bedøm reisemålet (62 bedømmelser)
4.5

Finn en billig restplass til Kroatia

Kroatia er igjen blitt et meget populært reisemål, for hvem vil ikke oppleve den frodige naturen, den deilige maten, de skjønne strendene og de vennlige kroatene?

Pulakysten – nordmenns fortrukne reisemål i Kroatia

Pulakysten ligger på halvøya Istria i den nordligste delen av Adriaterhavet, og her er det svært praktfullt. Her finner du gamle venetianske hus som speiler seg i krystallklart hav. Her ser man små og koselige bukter, klipper og strender omgitt av flotte holmer, furutrær og høye sypresser. Og her kan unge så vel som eldre nyte en frisk dukkert eller hygge seg med en morsom strandaktivitet som surfing, vannrutsjebaner eller vannski. På Pulakysten er det også en meget fin naturiststrand.

Barnene vil elske en tur til Pulakysten som med sitt spennende hav-besøkssenter, en zoologisk hage, samt verdens minste by (offisielt godkjent av Guiness Rekordbok), har noe for både store og små. Du kan reise på forskjellige utflukter, og det er gode muligheter, for å oppleve gamle romerske ruiner, spennende småøyer, eller reise på et besøk i kunstnerkolonien som ligger i middelalderbyen Groznjan. Finn en billig restplass til Pulakysten, her er det alltid noe å ta seg til.

Splitkysten – storby, fantastiske øyer og koselige små landsbyer

Split er Kroatias nest største by, her tilbys det pulserende storbystemning krydret med gamle romerske bygninger, massevis av fantastiske restauranter og en utrolig fin badestrand. Kysten ved Split består av små koselige byer som Podgora, Makarska og Vodice, og utallige øyer som for eksempel Hvar og Brac som kanskje har de beste bade- og aktivitetsstrendene i Kroatia. Man kan lett komme seg rundt blant øyene med lokale ferger. Flere steder består strendene av småstein, men det gjør ingenting, for i Kroatia er havet så rent, at man sjelden før har sett noe lignende. Her er det gode muligheter for å leie sykler, slik at du kan komme deg litt inn i landet på egen hånd og kanskje finne vilt voksende rosmarin som finnes noen steder i skogene ved Splitkysten.

Dubrovnikkysten – den naturskjønne adriaterhavsperlen

Dubrovnikkysten ligger i den sydligste delen av Kroatia, og selve byen Dubrovnik er utrolig koselig og vakker og rusle rundt i. Her er det på flotte butikker med klær, mat og lokal kunst, her er caféer og ordentlig gode fiske-restauranter, og fra havnen går det mange daglige ferger til øyene utenfor byen.

Den beste stranden ved Dubrovnik er Banje-stranden som riktignok består av småstein, men som har den vakreste utsikten over byens gamle bydel. Det er stranden, hvor de rike og berømte kommer for å bade og nyte strandlivet, så her er det kanskje en del ”bling-bling”, men også svært barnevennlig. Reiser du utenfor Dubrovnik, finner du fantastiske badestrender og små, vakre byer omgitt av en utrolig naturskjønnhet; Dubrovnik ligger nemlig i et av de vakreste områdene i Kroatia. Ønsker du å ta en fottur i naturen en dag, vil du finne glimrende muligheter for det her.

Søk også etter restplasser med avreise fra Sverige og Danmark:
Sista Minuten till Kroatien | Afbudsrejser til Kroatien

Reiseselskaper med restplasser til Kroatia

  • Billige restplasser med Allinc
  • Billige restplasser med Apollo
  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med SOLFAKTOR
  • Billige restplasser med TripX
  • Billige restplasser med TUI
  • Billige restplasser med Ving

Finn reisen til Kroatia her

Finn inspirasjon til Kroatia her

Les mer på bloggen vår