Flybilletter til Split

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Split

Reis fra
Reis til
Avreise
Hjemreise
Reisetype: Retur
Billettype: Økonomi
Flere avreisesteder
Vi sammenligner flypriser fra... Utvalgte reiseselskaper i flysøkemotoren vår … og mange, mange flere.

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Split

Split ligger i Kroatia og er et populært turistmål. Mange velger å reise hit for å kunne kombinere det gamle med det nye. Her møter du vakker arkitektur, et rikt uteliv og gode muligheter for shopping.

Severdigheter i Split

Det tar ikke lang tid før du forstår at byen Split står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Diokletians palass ble bygget for over 1700 år siden og en fantastisk bygning å besøke. Innenfor palassets murer kan du blant annet se en meget spesiell katedral. Splits synagoge ligger også innenfor palassets murer og er den tredje eldste i Europa som fortsatt er i bruk.

Like nord for sentrum ligger det arkeologiske museet som viser funn fra den romerske og tidlig kristne tiden som anbefales til de tilreisende. Tempelet som ble bygget til ære for Jupiter voktes av en hodeløs sfinks ved inngangspartiet og er en av flere interessante landemerker i og rundt byen.

Sosiale og levende Split

Split er en by som for alvor våkner i sommerhalvåret og livet på stranden er en deilig variasjon til de mange historiske bygningene i byen. Like syd for byen ligger grusstranden Bacvice som er populær hele dagen. Badestrendene på halvøyen Marjan er populære for store og små.

Riva er havnepromenaden og et midtpunkt i byen. Her samles turister og lokalbefolkningen seg på de mange utekaféene for å nyte folkelivet. Her finnes det gode shoppingmuligheter til en billig menge og markedene selger alt fra mat og frukt til suvenirer og klær. Inne i gamlebyen nær den populære shoppinggaten Marmontova ligger fiskehalles der et besøk anbefales.

Split er en by for unge og gamle som vil tilbringe ferien i en historisk by blandet med et moderne folkeliv. Det er et sted for å nyte, utforske og lære. Bestill billige flybilletter fra Sandefjord/Torp til Split allerede i dag.
 
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK