Severdigheter Kairo

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 3 543,- Fra 4 472,- -
Prisene er pr. person

Severdigheter

Bazarkvarteret Khan el Khalili (Kairo)
Bazarkvarteret Khan el Khalili må man ikke gå glipp av. Her selges alt fra lyserøde plastikksandaler til eksotiske krydderier. Trengselen er enorm og man må passe godt på pengene sine. Her kan man gjøre en god handel hvis man er flink til å prute om prisen.
Det egyptiske museum (Kairo)
Det egyptiske museum i sentrum av Kairo inneholder en stor og overveldende samling av faraoisk og bysantinsk kunst. Blant annet kan man se de enorme rikdommene man fant i graven til barnekongen Tutankhamon.
Old Kairo (Coptic Cairo) (Kairo)
Gamle Kairo har et gammelt fort, noen kirker og et kloster. I tillegg har bydelen en spesiell stemning som gjør at man med litt fantasi kan tenke seg flere hundre år tilbake i tiden. Dette skyldes ikke minst de smale gatene mellom bygningene. Ta en spasertur rundt de gamle bygningene og se en del av Kairo som er mye mer avslappet enn sentrum.
Pyramidene (Kairo)
De enorme bygningsverkene til de gamle faraoene kan ses i området Giza cirka 20 kilometer fra Kairos sentrum. Den største av de tre pyramidene er 137 meter og er bygget av 3 millioner steinblokker.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Aswan
• Hurghada
• kairo
• Luxor
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.