Restplasser til Israel

Restplasser til Israel

Utvalgte restplasser til Israel

Fly + hotell

Første avreise

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.
Bedøm reisemålet (80 bedømmelser)
4.6

Finn en billig restplass til Israel

Israel er et spennende land med mange kontraster. Her er det muligheter for å oppleve den lange historien og dens påvirkning i dagliglivet inn under huden med interessante utflukter og opplevelser. Men landet byr også på et livlig strandliv, hvor mange tar med dykkebriller og snorkel, da det er ideelle forhold for å utforske livet under havets overflate. Her i vår søkemotor finner du alle de spennende restplassene til Israel.

I Eilat ligger det en masse dykkesentre, langs Rødehavskysten ligger nemlig et av verdens nordligste korallrev. En helt fantastisk og ubeskrivelig opplevelse.

I Dødehavet som ligger i øst, kan man oppleve et sant naturfenomen. Det høye saltinnholdet har renset vannet for alt liv. Her kan man flyte i det tykke, saltholdige vannet. Det er så godt som umulig å dykke med et saltinnhold på et så høyt nivå.

Ofte er grunnen til, at man velger en av de fristende restplassene til Israel, at man er imponert over landets fasinerende historie, samtidig som man ønsker en ferie med masse sol, varme og vakre badestrender.

I Israel finner du både Burger King, moderne cafeer og et pulserende byliv. Men også massevis av historiske bygninger og arkeologiske utgravinger, det er derfor et land med en interessant blanding av nåtidens livsstil og den betydningsfulle historien.

Av interessante kulturelle opplevelser kan man besøke Klagemuren i Jerusalem, byen som har vært midtpunktet for ulike befolkninger og religioner. Og i tillegg vil Betlehem med sin bibelske historie uten tvil være en opplevelse, man ikke må snyte seg selv for. En tur til Nazaret eller Herodes klippefestning Masada, vil også kunne gi uforglemmelige ferieminner.

Listen med spennende opplevelser kan fortsette enda lengre, men det er viktig, at man planlegger restplassen til Israel, slik at man kan få med seg alle de ønsker og mål man har for reisen. Det er så mye å se, at man ikke kan nå det hele, selv med en 14 dagers ferie med utflukter hver dag.

Velger dere en av de spennende restplassene til Israel, kan dere forvente et klima, hvor sommeren er lang og tørr. Den starter i april og slutter først i oktober. Klimaet er i vintermånedene mildt og tørt. Klimaet kan likevel variere en del fra region til region, så det anbefales å sjekke værutsiktene for nettopp det området som dere kan tenke dere å besøke, før reisen bestilles.

Israel er geografisk plassert i Midtøsten, mot vest ligger Middelhavet, og i sør ligger Rødehavet. Israel grenser mot Syria, Egypt, Jordan og Libanon. Befolkningen bor primært i den nordlige og midtre delen av Israel. I sør ligger Negevørkenen og Aravaørkenen. I Israel finner man også verdens laveste punkt, Dødehavet med hele 416 meter under havoverflaten.

Restplasser til Israel er altså noe for deg som vil ha en ferie med historiske opplevelser i et land med et deilig klima. Israel må oppleves, det kan ikke beskrives med ord.

Travelmarket.no ønsker dere en riktig god reise!

Finn en billig restplass til Israel

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Israel | Sista Minuten till Israel

Restplasser Israel

Avreiselufthavner til Israel

Reiseselskaper med restplasser til Israel

  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med TripX
  • Billige restplasser med Ving

Finn reisen til Israel her

Finn inspirasjon til Israel her

Les mer på bloggen vår