Billige flybilletter fra Athen til Naxos

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Athen til Naxos

Den greske øyen Naxos er den største innenfor øygruppen Kykladene i Egeerhavet og et populært turistmål som følge av sine historiske ruiner og fabelaktige strender.

Sol og sommer på Naxos

Naxos er et ideelt feriemål for mennesker i alle aldre og bærer preg av å være et badeparadis. Her er det lett å komme seg rundt med buss. De gylne strendene ligger ved langgrunt hav som passer perfekt for barnefamilien. Her er det også gode muligheter for å bedrive vannsport. Naxos har flere mindre bukter som i dag fungerer som nudiststrender.

Det sies at vinguden Dionysos i sin tid levde på Naxos noe lokalbefolkningen har valgt å ta vare på. Vin fra Naxos er berømt for sin kvalitet. Langs strendene ligger det flere hyggelige restauranter med sjarmerende tavernaer og barer. Kun åtte km utenfor byen ligger Agia Anna som har flere vakre hoteller og Naxos mest populære strand der nattelivet er svært livlig under høysesongen.

Historiske Naxos

Øyens hovedstad Naxos har en 30 meter høy borg, Kastro, som ble bygget av venetianerne. Det som tidligere var 12 tårn er i dag kun ett bestående, Glezotårnet. I byen er et besøk på det arkeologiske museet å anbefale og kvartalene Bourgos og Agora i festningsbyen er bortimot uendret siden middelalderen. Øyen har også et geologisk og arkeologisk museum for den interesserte.

Restene etter Apollontempelet er blitt øyas varemerke og verdt er besøk. Det samme er noen av de over 150 bysantinske kirkene fra tidlig kristendom som ligger på øyene. Her ligger også årsaken til at Naxos blir kalt ”Egeerhavets bysantinske kunstgalleri.” I over halvparten av krikene er det vakre fresker eller freskomalerier som de tilreisende kan nyte på nært hold.

Nå kan du bestille billige flybilletter fra Athen til øyen paradiset Naxos. Opplev sol, sommer, arkitektur og gammel historie allerede i dag.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.