Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Algarvekysten

- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 2 095,- - -
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Costa Verde

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Algarvekysten er fantastisk året rundt. Den er et av de mest solrike områder i Europa, og om du besøker Algarvekysten sommer eller vinter har ingen ting å si for mulighetene til å få farge på kroppen. Særlig våren er et godt tidspunkt, da solen ennå ikke er for sterk, men allikevel behagelig i temperaturen.

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 ved Algarvekysten.

Kultur og underholdning

Strendene er den beste form for underholdning på Algarvekysten. Her kan man dyrke alle former for vannsport i Atlanterhavet. Golf er det også mulig å underholde seg med, og langs hele kysten er det et bredt utvalg av baner. Dessuten er det mange steder mulig å leie hester.

Overnatting / Hotell

Top
Det er mange hoteller langs Algarvekysten. Selv om det finnes mange store og dyre hotellkjeder, er det mulig å finne noe billigere i form av pensjonater og gjestehus. Se også etter de nye kombinerte leiligheter/ hoteller. Her får man sitt eget sted og kan samtidig nyte godt av hotellservicen. Se etter en A. Bestill hotell i Algarvekysten her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er lett å få taxi på Algarvekysten. Det kjøres som regel etter taksameteret, men på mindre steder skal man avtale pris på forhånd.

Annen transport

Det er lettest å reise rundt med busser på Algarvekysten. Det er mange lokale busser, og de er rimelige. Det er togforbindelse mellom de store byene.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.