Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Sumatra

- Velg sted -

Severdigheter

Bohorok Orang-Utan Rehabilitation Center (Sumatra)
Ved dette seneret jobber man med den beundringsverdige oppgaven, å trene oragutanger som har vært i fangenskap til å klare seg selv i naturen. Det er mulig å se orangutangene bli matet og se videoer om senterets arbeide.
Gunung Leuser National Park (Sumatra)
En av verdens største nasjonalparker - beliggende i det nordlige området. Parken inneholder et rehabiliteringssenter for orangutanger. Området, som starter ved Bukit Lawang og er på ca. 10.000 km2, byr på gode muligheter for jungelvandring krydret med synet av de vakre orangutangene. Og resten av dyrelivet: 320 fuglearter, 176 pattedyrsarter, 194 forskjellige krypdyr og 52 paddearter. Plantelivet er enda mere omfangsrikt.
Lake Toba (Sumatra)
Lake Toba er en av de helt store magnetene. Toba-sjøen er den største sjøen i hele Sørøstasia, og er faktisk et enormt vulkankrater fylt med vann. I sjøen, som ligger 176 km fra Medan, ligger øyen Samosir fin plasert. Samosir er stedet hvor de reisende bor, men de nyter naturen og de spesielle Batak-husene, som ligger spredt ut over hele øyen.
Siberut øyen (Sumatra)
De eventyrlystne kan med fordel besøke Siberut Island, hvor man stadig kan oppleve det opprinnelige Mentanavi-folket. Alt på øyen er meget primitivt, men et besøk på øyen er absolutt verdt opplevelsen.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Yogyakarta
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.