Find en billig flybillet til London (Heathrow)

Billige flybilletter fra Stavanger Sola til London, Heathrow

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Stavanger Sola til London, Heathrow

London er en megaby med over 8 millioner innbyggere. Den larmende, energifyldte og fargerike byen regnes som en av verdens viktigste metropoler, og er et internasjonalt sentrum innenfor både historie, kultur, mote, musikk, finans, handel og politikk.

Heathrow Airport - Londons travleste flyplass

Heathrow er Londons mest bynære flyplass, og med den effektive Heathrow Express tar turen til sentrum bare 15 minutter. Flyplassen har på grunn av det store antall ruter og reisende og følgende lange køer og ventetider, hatt et dårlig rykte. Men etter at terminal 5 åpnet i 2008, er effektiviteten igjen etablert. Flyplassen har et variert tilbud av både butikker og spisesteder, og et effektivt transportsystem enten man velger buss eller tog til og fra flyplassen.

I London med barn

En tur til en storby som London med unger er ikke nødvendigvis det beste bud på en god ferie, men hvis man planlegger litt kan det også bli en fantastisk opplevelse.

Mange av Londons museer tilbyr aktiviteter for barn, både store og små, og som eksempel kan The Science Museum (Vitenskapsmuseet) anbefales. Utstillingene er stort sett interaktive og har utvalgte områder som egner seg for de helt små. De forskjellige etasjene i huset har områder som egner seg for utvalgte aldersgrupper, med alt fra vannlek for de helt små, Pattern Pod med fokus på gjenkjennelse av mønstre for 5-7-åringene til den populære avfyringsrampen som appellerer til unger i alle aldersgrupper.

London Zoo i Regent’s Park er også et besøk verdt. Den zoologiske hagen er en av verdens eldste, og har både tigre, giraffer slanger og bjørner på et overskuelig område. I tillegg er parken verdt et besøk i seg selv og opplagt for en avslappende piknik i det grønne.

Du får billige flybilletter til deg og familien til London Heathrow fra Stavanger/Sola.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.