Find en billig flybillet til London (Heathrow)

Billige flybilletter fra Oslo til London, Heathrow

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo til London, Heathrow

Heathrow Airport blir brukt av over 90 flyselskaper med ruter til 170 destinasjoner over hele verden. I 2011 transporterte flyplassen over 69 millioner passasjerer, og er Londons travleste, men også mest sentrumsnære flyplass. Med det effektive flytoget Heathrow Express tar turen fra flyplassen til Paddington Station i byens sentrum bare 15 minutter.

Bli kjent med London

London er en kjempeby, og det tar lang tid å komme rundt hvis man gjerne vil se det hele. En god start er en guidet tur igjennom byen med et av de mange buss-selskaper som tilbyr det. Normalt kan man hoppe av og på som man vil flere steder i byen. Noen av turene kan man også bestille plass til over nettet.

Er du ute etter en mere alternativ tur, så er eksempelvis The Literary London Walking Tour et godt bud. Her foregår turen på gåben, og du blir guidet igjennom byens litterære hotspots på en interessant, morsom og informative måte. I løpet av turen møter du også lokale forfattere som fremfører noen av tekstene sine.

Under de såkalte Discover Walks blir du guidet igennem byen av lokale beboere. De viser deg sine favorittsteder, forteller om lokale begivenheter, gode shoppingsteder og restauranter, og tegner på den måten et mere personlig bilde av byen enn den mere tradisjonelle buss-turen.

Londons kulinariske side

London har mat for enhver smak og i alle prisklasser og kvaliteter. Det enorme utvalget gjør det vanskelig å orientere seg, og man bør planlegge, ikke bare satse på at finner et godt sted når sulten melder seg. Typisk engelsk mat finner man på pubbene, og også er her utvalget stort. Unngå dem som ligger i de mest turistifiserte områder og søk etter de såkalte «gastro-pubs» - gjerne på nettet.

Du kan få deg billige flybilletter fra Oslo, Gardermoen til London Heathrow.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.