Find en billig flybillet til London (Heathrow)

Billige flybilletter fra Trondheim Værnes til London, Heathrow

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Trondheim Værnes til London, Heathrow

London er en enorm by bestående av 32 såkalte boroughs. Den urbane delen av byen hadde et befolkningstall på 9 787 426 i 2011, mens tallet er på hele 14 millioner mennesker for hele metropolen. Den multikulturelle og multietniske befolkningen gjør London til en av verdens mest spennende, fargerike og forskjelligartede storbyer.

Heathrow Airport – Londons største flyplass

Hele 6 forskjellige flyplasser forsyner London med millioner av besøkende fra inn- og utland, men Heathrow Airport er den absolutt største og mest sentrumsnære av dem. Flyplassen ble innviet allerede i på slutten av 1940-tallet, og har siden dengang vært hovedåren inn til Storbritannia når det kommer til flytrafikk. Populariteten kommer blant annet av den sentrumsære beliggenheten, da området ikke ligger mere enn 24 km fra London sentrum, og turen med eksempelvis Heathrow Express ikke tar mere enn 15 minutter.

Gå en tur igjennom Londons kongelige parker

En god ting å starte med hvis man er ute etter gode opplevelser i London er å kjøpe seg eksempelvis Time Out – et kulturelt magasin som har fingeren på hva som er verdt å gjøre, se og spise i den enorme byen. Du kan også få god hjelp fra bladets hjemmeside eller ved å laste ned Time Out-appen til din telefon.

En anbefalelsesverdig aktivitet i London er å ta en tur til en av byens mange parker. Er man ekstra sprek kan man ta turen igjennom alle de kongelige av slagsen. Så starter man ut fra Paddington Station, går igjennom Kensington Gardens, Hyde Park, Green Park (forbi Buckingham Palace) og St James Park før man krysser Trafalgar Square og Thames’en over til den sørlige bredd og Waterloo Station. På ruten går du forbi en masse koselige kaféer og hvilesteder så det er gode muligheter for å tanke opp underveis.

Du kan få billige flybilletter til London Heathrow fra Trondheim.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.