Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Tag til Beatles’ hjemby Liverpool, gør det alene eller – come together!

Billige flybilletter til Liverpool

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Reis til Beatles’ hjemby Liverpool, gjør det alene eller – come together!

Liverpool er en fantastisk destinasjon for folk som liker kulturelle og vakre byer som har bevart sjarmen fra fortiden. Det er et perfekt reisemål, da byen har litt av alt, fra det populærkulturelle til det finkulturelle, fra øl på en pub til gourmetmat på en eksklusiv restaurant.

Sjarmerende Liverpool

Liverpool er en gammel havneby med ca. en halv million innbyggere. Byen er en del av området Merseyside som har spillet en stor rolle i industrialiseringen i England, da det er Englands andre største havneområde etter London. I 2004 ble havnefronten Albert Front satt på UNESCOs verdensarvliste og de mange lagerbygninger har blitt bygget om til små hyggelige butikker.

Hva kan Liverpool tilby?
De billige flybillettene tar deg til Liverpool hvor du kan se og oppleve mange forskjellige ting. De kulturelle tilbudene er mange, da Liverpool virkelig har utviklet seg fra en arbeider by til en moderne storby og spesielt det nybyggede Museum of Liverpool, som har vunnet utallige priser, er verdt et besøk.

Du kan selvsagt ikke komme utenom The Beatles når det snakkes om Liverpool. Det er også utrolig mange severdigheter som beskriver og viser hvordan rockegruppens fantastiske musikk ble til, bl.a. The Beatles Story Museum.
Fotballklubbene Everton og Liverpool F.C. er bestemt også verdt å få med seg når du er i byen. Det er opp til deg, enten du vil inn på en av de to store stadioner Anfield eller Goodison Park eller du bare vil se en kamp på en overfylt pub mens du drikker en pint eller to og synger i kor med de dedikerte fansene, uansett får du en opplevelse for livet.

Flybillettene er ofte billige, så Let it Be!

Populære lufthavner for fly til Liverpool

Flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Liverpool
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.