Presse

Pressemelding - 9 Mar 2016

Gode muligheter for rekordbillig storbyferie

Hele landet får glede av den harde konkurransen mellom flyselskapene.
 
Ofte virker det som om det kun er Oslo som har de virkelig billige flybillettene, men uansett om du skal til Berlin, Beijing eller Tokyo finner du nå mange billige flybilletter fra hele Norge. Billetter til populære reisemål både i og utenfor Europa er rekordbillige i uke 14.

Det viser den 86. utgaven av Norsk Flyprisindeks som reisesøkemotoren travelmarket.no står bak. Der finner man i flere tilfeller svært lave priser for avreiseuke 14. Man kan for eksempel fly fra Trondheim til Berlin t/r fra 619 kroner, og til Beijing fra 4042 kroner. Man kan også komme fra Bergen til Berlin fra kun 485,- t/r eller fra Trondheim til Wien fra kun 1487,- t/r.
 
Noen av de europeiske flyvningene har et prisfall på opptil 57 %.Også når det gjelder de interkontinentale flyvningene ser man et markant prisfall.
 Dersom tendensen fortsetter i 2016 kan norske forbrukere gå et fantastisk reiseår i møte.
"Den skjerpede konkurransen gir forbrukerne lavere flypriser til både europeiske og oversjøiske destinasjoner, og jeg tror prisene kan falle til et enda lavere nivå enn dagens. Dette fordi de store tradisjonelle europeiske flyselskapene og de nye konkurrentene fra Midtøsten vil prøve å beholde eller erobre markedsandeler. I tillegg er oljeprisen rekordlav, og jeg forventer at dette kommer til å gi enda billigere flybilletter i 2016", uttaler administrerende direktør Ole Stouby fra reisesøkemotoren travelmarket.no.
Klikk her for å se alle utgavene av Norsk Flyprisindeks​

FAKTA Norsk Flyprisindeks utgis hver fjerde uke av reisesøkemotoren travelmarket.no basert på en oversikt over de billigste tur-retur-flybillettene til de ti mest populære europeiske og oversjøiske destinasjonene. Indeksen har eksistert siden september 2009. Følgende destinasjoner er med i Norsk Flyprisindeks: Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, København, London, Paris, Praha, Roma, Stockholm og Wien. Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney og Tokyo. Kontakt: Administrerende direktør Ole Stouby E-post: ols@travelmarket.no Telefon: +45 40 81 72 47

Kontakt

Pressemeldinger

Få pressemeldinger fra oss på e-post
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.