Flybilletter til København

Billige flybilletter fra Kristiansand (Kjevik) til København

Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Vi sammenligner flypriser fra... Utvalgte reiseselskaper i flysøkemotoren vår … og mange, mange flere.

Fra Kristiansand (Kjevik) til København

Kongens By, København, er et populært reisemål for nordmenn, og byen har en masse å tilby av både spennende arkitektur, museer og underholdning.
br>En glimrende måte å se byen på er å ta en kanalrundtur på en av de mange kanalbåtene. Det ligger båter både ved Nyhavn og ved Holmens Kirke (overfor Børsen). Vær oppmerksom på at både prisen og turenes lengde kan variere. Båtturen tar deg med igjennom Københavns kanalnett, og viser deg alt fra det nye Operahuset, koselige Christianshavn med Vor Frelsers Kirke og det livlige Nyhavn.

På museum i København

En god museumsdag i byen er onsdag – da er det nemlig gratis å komme inn. Enkelte museer er gratis om søndagen mens andre igjen har fri inngang alle dager. Eksempler på sistnevnte er sentrumsmuseene Nationalmuseet samt Statens Museum for Kunst. Nationalmuseet er Danmarks største museum, og har utstillinger vedrørende dansk historie helt tilbake til Oldtiden, men også egyptiske mumier og et helt eget museum for barn. Museet huser dessuten en restaurant (Restaurant Julian) som serverer byens beste brunch. For et mere lokalt innblikk i byens utvikling er Københavns Museum på Vesterbro et godt alternativ.

Statens Museum for Kunst er Danmarks svar på Nasjonalgalleriet i Oslo og landets hovedmuseum for billedkunst. Museet har i sine faste utstillinger både dansk og internasjonal kunst, og man kan blant annet se malerier fra navn som Rembrandt, Picasso og Matisse. Også her kan man nyte en velsmakende lunsj eller brunch i den populære museumskaféen – SMK. Gjennom kaféens panormavinduer kan du dessuten nyte utsikten over det såkalte Østre Anlæg, da lokalene ligger helt tett på vannet i den gamle festningsvoldgraven.

Du kan få billige flybilletter fra Kristiansand til København, så en helgetur til Kongens By er bare et stenkast vekk.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies for statistikk, gjenkjennelse og for å målrette annonser. Ved å klikke videre godtar du vår bruk av cookies. Les mer. OK