Flybilletter til København

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til København

Reis fra
Reis til
Avreise
Hjemreise
Reisetype: Retur
Billettype: Økonomi
Flere avreisesteder
Vi sammenligner flypriser fra... Utvalgte reiseselskaper i flysøkemotoren vår … og mange, mange flere.

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til København

Den danske hovedstad bugner med kunst og kultur for enhver smak har også en masse gode opplevelser på festivalfronten.

Kunst i København

I Byens sentrum ligger Statens Museum for Kunst - et naturlig sted å starte hvis man vil lære kunstscenen I København bedre å kjenne. Her kan du betrakte verk fra store navn som Picasso, Rembrandt og Matisse. Den danske gullalder er også godt representert. For mere klassisk kunst er Ny Carlsberg Glyptotek verdt et besøk. Her finner du blant annet en stor samling av klassiske skulpturer og statuer. Glyptoteket har også en vakker vinterhage samt en kafé som er kjent for sine lekre kaker.

Nord for København, noen kilometer opp langs den fasjonable Strandveien, ligger Louisiana. Museet ligger vakkert ut til Øresund og er omgitt av blant annet en imponerende skulpturpark. Museet har en stor samling moderne kunst og arrangerer svært populære skiftende utstillinger.

Festivalbyen København

Når det kommer til Danmark og festivaler, forbinder nok mange landet med den populære Roskildefestivalen. Og selv om Roskilde ikke ligger mere enn en liten halvtime fra Københavns togstasjon, finnes det tilbud som er tettere på. Copenhagen Jazz festival er en årlig musikkfestival som feirer jazz i bred forstand. Festivalen har eksistert siden 1979, og blir regnet som en av Europas mest velrenommerte festivaler i sin sjanger.

En av byens absolutt største gatefester er den nyere Copenhagen Distortion. Festivalen finner sted i den første uken av juni og feirer fest/klubb-kulturen. Festivalens happenings skjer rundt omkring i byen på alle mulige underlige steder. Her man kan se eksempler på upfront dansemusikk, gateliv og moderne og sosial kunst/gatekunst. Atmosfæren i byen under festivalen er preget av et høyt energinivå, stor grad av impulsivitet og en masse dans og fest på de over 150 dansegulvene rundt omkring i byen.

Du kan få billige flybilletter til København fra Sandefjord/Torp – en godt alternativ til Gardermoen.

Finn reisen til København her

 
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK