Flybilletter til København

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til København

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til København (Kastrup)

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til København

Den danske hovedstad bugner med kunst og kultur for enhver smak har også en masse gode opplevelser på festivalfronten.

Kunst i København

I Byens sentrum ligger Statens Museum for Kunst - et naturlig sted å starte hvis man vil lære kunstscenen I København bedre å kjenne. Her kan du betrakte verk fra store navn som Picasso, Rembrandt og Matisse. Den danske gullalder er også godt representert. For mere klassisk kunst er Ny Carlsberg Glyptotek verdt et besøk. Her finner du blant annet en stor samling av klassiske skulpturer og statuer. Glyptoteket har også en vakker vinterhage samt en kafé som er kjent for sine lekre kaker.

Nord for København, noen kilometer opp langs den fasjonable Strandveien, ligger Louisiana. Museet ligger vakkert ut til Øresund og er omgitt av blant annet en imponerende skulpturpark. Museet har en stor samling moderne kunst og arrangerer svært populære skiftende utstillinger.

Festivalbyen København

Når det kommer til Danmark og festivaler, forbinder nok mange landet med den populære Roskildefestivalen. Og selv om Roskilde ikke ligger mere enn en liten halvtime fra Københavns togstasjon, finnes det tilbud som er tettere på. Copenhagen Jazz festival er en årlig musikkfestival som feirer jazz i bred forstand. Festivalen har eksistert siden 1979, og blir regnet som en av Europas mest velrenommerte festivaler i sin sjanger.

En av byens absolutt største gatefester er den nyere Copenhagen Distortion. Festivalen finner sted i den første uken av juni og feirer fest/klubb-kulturen. Festivalens happenings skjer rundt omkring i byen på alle mulige underlige steder. Her man kan se eksempler på upfront dansemusikk, gateliv og moderne og sosial kunst/gatekunst. Atmosfæren i byen under festivalen er preget av et høyt energinivå, stor grad av impulsivitet og en masse dans og fest på de over 150 dansegulvene rundt omkring i byen.

Du kan få billige flybilletter til København fra Sandefjord/Torp – en godt alternativ til Gardermoen.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.