Flybilletter til København

Billige flybilletter fra Trondheim Værnes til København

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til København (Kastrup)

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.

Fra Trondheim Værnes til København

København er kjent for både gode shoppingmuligheter og god design, og da den også er full av gode kaféer og restauranter er den jo det perfekte sted for en helgetur med venninnene!

På handletur til København

På byens gågate, Strøget finner du store magasiner som Illum og Magasin samt mindre butikker med dyre merker som Chanel, Burberry og Lanvin. Her finnes også high-street brands som Vero Moda, TopShop og H&M.

Hvis du er mere til de mindre og mere personlige butikkene så finnes det et bredt utvalg av denslags oppover langs sidegatene til Strøget i områdene rundt Pisserenden og Latinerkvarteret. Bydelen Vesterbro, bakom Københavns Hovedbanegård, byr også på god shopping, og på Istedgade, Værnedamsvej og Tullinsgade kan du også gå på skattejakt i små, finurlige butikker.

Kaféer og gourmetmat i København

En god shoppingtur krever innlagte pauser, og København har mange gode bud på både lekker lunsj, delikate ettermiddagskaker og de mere kulinariske middagsopplevelser. I sentrum kan man eksempelvis få en typisk dansk lunsj medhjemmelaget rugbrød, hjemmesyltede agurker og pickles og friske fiskefileter stekt i smør i den ærkedanske Pilekælderen.

Til en god kopp ettermiddagskaffe med tilhørende søtt er et besøk på det legendariske La Glace et must. Stedet er Danmarks eldste, og vil mange mene, beste konditori og er spesielt kjent for sine overdådige bløtkaker.

København er spekket med gode restauranter hvor man kan nyte en mere enn alminnelig god middag, og huser hele 15 Michelin-restauranter, hvor Noma og Geranium har hele 2 stjerner. Noma ble i tillegg tre år på rad (2010-2012) kåret som verdens beste restaurant av Restaurant Magazine’s liste «The World’s 50 Best Restaurants».

Du kan få tak i billige flybilletter fra Trondheim til København, så en helgetur til den danske hovedstad er absolutt et oppnåelig mål.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.