Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Delhi

Fakta

Top
Lokalt navn
Delhi
Innbyggere
9.400.000
Tidssone
Når klokka er 12.00 i Norge (sommertid), er den 15.30 i Delhi. Når klokka er 12.00 i Norge (vintertid), er den 16.30 i Delhi.

Beste tid å reise

Top
Med hensyn til værforholdene, er september til mars den beste tiden å besøke Delhi.

Reiselitteratur

Top
Delhi, Agra and Jaipur Delhi

Kultur og underholdning

Top
Den 26. januar er det Republic Day i Delhi, som vanligvis feires med en militærparade. Den 15. august feires Independence Day i Delhi.

Overnatting / Hotell

Top
Delhi er en svært stor by, og man kan finne alle mulige former for overnattingssteder i byen. Det er for eksempel billige vandrehjem og campingplasser dersom det er det man ønsker. Det finnes også mange gjestehus, mellomklassehoteller og dyre luksuriøse hoteller. Det er med andre ord ikke noe problem å få et sted å sove. Bestill hotell i Delhi her

Lokal transport

Top

Taxi

Det finnes masse drosjer og autorickshawer i byen. Disse kan fås fatt på overalt, men man skal være forsiktig. Mange turister har fått en drosjetur som nok ikke helt tilsvarer den korteste veien, og deretter betalt alt for mange penger for turen. Det beste er å få sjåføren til å benytte taksameteret, eller avtale prisen på forhånd.

Annen transport

Det går mange bussruter rundt i byen, men disse kan være ekstremt overfylte og ubehagelige i rushtiden. Ellers på dagen kan de derimot være en god måte å komme seg rundt på.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.