Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseselskaper - søkeresultat Cuba

Under finner du de reiseselskapene som matcher ditt søk. Ved å klikke på "Vis mer" får du ytterligere informasjon om selskapet, inkl. kontaktinformasjon.

Albatros Travel

Albatros Travel har spesialisert seg på kultur- og naturreiser med rutefly. Vi har et omfattende utvalg av spennende rundreiser som man ikke finner hos charterbyråene. Våre rundreiser er med skandinavisktalende reiseledere og vi forsøker alltid å inkludere så mye som mulig i reisenes pris, slik at man slipper å kjøpe ekstra utflukter eller betale for entreer i løpet av reisen.

Cuba

På Cuba, kan vi tilby kombinasjons reiser der dere både kan utforske landet på en av våre turer med engelsktalende guider, og nyte av Cubas fantastiske paradis strender. Cuba er en fantastisk karibisk øy som har hatt en omtumlende historie fra spansk koloni på 1500-tallet til selvstendig nasjon på slutten av 1800-tallet. Landet ble en militær diktatur på 30-tallet, demokrati 1940 og militær diktatur igjen på 50-tallet. 1959 ble Cuba kommunistiskt. I dette storpolitiske og ideologiske kaos har...

Cuba

Cuba
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.