En familie nyter et måltid sammen ved et bord med utsikt over havet.

Restplasser All Inclusive – billige reiser med alt inkludert

Hedda Bremer

Her i Travelmarkets søkemotor har vi samlet stort sett alle tilbud fra norske reisebyråer med All Inclusive-restplasser. Derfor trenger du kun å søke her for å finne den ferien som passer deg og familien din best.

Det er enkelt å sortere ut i fra hvor mange stjerner du vil at hotellet skal ha, om det skal være basseng der, og hvilket selskap du vil reise med. Hvis du har mulighet for å være fleksibel med avreisetidspunktet kan du ofte spare enda flere penger.

Nedenfor kan du se aktuelle priser.

Side Löwe Hotel
SideSide Löwe HotelTyrkia (7 netter)All inclusiveDobbeltrom med mulighet for ekstraseng
4 995,-Velg
Kleopatra Micador Hotel
AlanyaKleopatra Micador HotelTyrkia (7 netter)All inclusiveStandardrom
5 595,-Velg
Kleopatra Micador Hotel
AlanyaKleopatra Micador HotelTyrkia (7 netter)All inclusiveStandardrom
5 598,-Velg
Sayanora Hotel
SideSayanora HotelTyrkia (7 netter)All inclusiveStandard Park Rom
5 645,-Velg
Lucky 3 Star
Sør-TyrkiaLucky 3 StarTyrkia (7 netter)All inclusiveDobbeltrom
6 297,-Velg
Kristal
Golden SandsKristalBulgaria (7 netter)All inclusiveStørre dobbeltrom
6 545,-Velg

Du kan også søke selv i søkemotoren vår for All Inclusive-reiser her.

Vi sammenligner priser på reiser

Ettersom vi sammenligner priser på de fleste reisene i markedet skulle det være store sjanser for at du kan finne en som passer deg blant de mange restplassene med All Inclusive. Det er ikke uvanlig å finne en reise for under 6.000 kr – og ofte enda billigere enn det. Når du i tillegg ikke har andre utgifter på ferien blir det virkelig en reise der du for en budsjettvennlig pris kan få både solskinn, strandliv og en fylt mage.

All Inclusive-restplasser er det ideelle reisevalg når…

…du vil være sikker på å kunne nyte ferien uten økonomiske bekymringer. Det er en god idé å lese litt om maten på hotellene før du bestiller reisen, siden menyen helst skal leve opp til forventningene. Mange familier og par har nytt godt av All Inclusive-restplasser gjennom tidene, og folk drar ofte til populære feriemål som Hellas, Tyrkia, Egypt, Spania og Thailand.

En kvinne og en mann smiler mens de holder tallerkener med mat, og bak dem er det et bord med forskjellige typer bakverk og frukt.Fler og fler velger å feriere utenfor høysesongene, siden man da både kan spare penger og unngå overfylte hoteller. Dette gjelder spesielt de mest kjente turistområdene, som Alanya i Tyrkia, Rhodos i Hellas og Sharm el Sheikh i Egypt.

Når familien først har testet All Inclusive-restplasser er det stor sannsynlighet for at man drar på en lignende ferie neste gang.

Fordeler ved All Inclusive – spesielt som restplasser

En av de åpenlyse grunnene er jo prisen, som selvsagt er lavere enn det den vanligvis er. I tillegg slipper du å stresse med å skulle dra på et bestemt tidspunkt.

Ofte skjer det jo uforutsette ting, som for eksempel at et av barna faller på rulleskøyter og må på legevakten, eller at Norge plutselig får et fantastisk sommervær. Og det er jo også fint å kunne vente et par dager eller en uke før du bestiller, og så allerede neste dag ligge i solstolen og drikke gode drinker.

Du får rett og slett en reise der hele familien kan nyte å ha friheten til å velge avreisetidspunkt selv helt til én dag før avgang. Opplevelsen kan du bevare som et godt minne i mange år – og det til og med uten økonomiske bekymringer, siden du allerede har betalt for hotellet og maten.

Søk All Inclusive-reiser her

Nå som du har lest om All Inclusive-restplasser har du kanskje lyst til å se utvalget av All Inclusive-reiser i den perioden du vil reise? Du kan søke etter reisene her.

Vi håper du får en god ferie!

Fotos:
Toppbilde (c) istockphoto / fotostorm
Par ved buffé (c) istockphoto / YuriLegg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Personvernsregler
Les vår personvernregler.