Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Bali

- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 7 646,- Fra 10 137,- -
Prisene er pr. person

Severdigheter

Besakih - templet over alle templer (Bali)
Besakih er Balis modertempel, det helligste av alle templer. Ikke så rart at det ligger på Gunung Agungs skråninger. Her finnes tre hovedtempler dedikert til Shivam Brahma og Wishnu - den hinduistiske treenighet. For balinesere er det en pilgrimsferd å dra til Besakis.
Candi Dasa - en gammel fiskeby (Bali)
Denne gamle fiskebyen i det østlige Bali har en behagelig tilbakelent atmosfære, og ligger tett på en rekke severdigheter.
Goa Gajah - elefantgudens hule (Bali)
Hulen er oppført til ære for hindu-guden Ganesh. Stedet menes opprinnelig å være oppført som et kloster i det 11. århundre. På området finnes det også et slags svømmebasseng, som kanskje har blitt brukt til renselse før relgiøse sermonier.
Gunung Batur - besøk en aktiv vulkan (Bali)
Gunung Batur er det naturlige valget, hvis man vil besøke en av Balis vulkaner. Den er lett å bestige, oppstigningen skjer om morgenen før soloppgang, og det er en fantastisk utsikt fra toppen. Men det er mange turister, og dermed også mange som prøver å lure deg.
Kuta - Balis turistsentrum (Bali)
Kuta er turistbyen på både godt og ondt. Her finner man den unge australier med surfbrettet sammen med backpackers fra hele verden, som slapper av og nyter strand, vann og øl. Det er ikke helt uten grunn, ettersom Kuta er en billig by å feste i. Men byen er ikke så veldig balinesisk.
Lovina - delfiner og sort sand (Bali)
Lovina, som er blitt et hot sted for backpackers, er kjent for sine strender med sort vulkansk sand og gode muligheter for å se delfiner. Både mat og overnatting er billig, spesielt utenfor turistsesongen.
Nusa Dua - hvite strender med kokosnøttpalmer (Bali)
Luksusferiestedet Nusa Dua byr på hvite strender som er overdekket av kokosnøttpalmer. Litt nord for stranden er det gode mulighter for parasailing (fallskjerm etter båt).
Sangeh - de hellige apene (Bali)
Sangeh er en hellig "monkey forrest", som navnet indikerer, huser aper. Og dem er det mange av - det er smartest å holde seg på litt avstand av dem, da de godt kan bli litt aggressive. I Sangeh finnes dessuten to templer, og muskatnøttetrær i hopetall.
Sanur - hvite strender og templer (Bali)
På grunn av det omkretsende revet er vannet stille ved Sanur, og er derfor idéelt for snorkling og dykking. Ikke langt fra stranden finner man en rekke balinesiske templer.
Tampaksiring (Bali)
I Tampaksiring finnes det en helbredende kilde, hvorved det også er oppført et ca. 1000 år gammelt tempel, Pura Tirta Empul.
Tanah Lot - postkorttemplet (Bali)
Tanah Lot er kanskje Balis mest fotograferte tempel. Templet er oppført i det 16. århundre på en klippe omgitt av vann. Taneh Lot tar seg best ut på sene ettermiddager, hvor templet fremstår som en malerisk siluett.
Tenganan - vevernes by (Bali)
Tenganan som ligger i nærheten av strandbyen Candidasa, har gjennom flere århundre vært delvist isolert fra resten av verden. Her finner du stadig rituelle danser og skikker. Byen er dessuten kjent for "dobbelt ikat"-veveteknikken, som gir tekstiler av meget høy kvalitet. Tenganan er akkurat som Trunyan en Bali Aga-landsby, hvor man alltid bør være diskret.
Ubud - den rolige kunstbyen (Bali)
Hvis man liker balinesiske kunstverk, er Ubud virkelig stedet man skal besøke. Byen ligge mellom jade-grønne rismarker og vakre skoger, med røde og oransje orkidéer. Byen er et av de sjeldne stedene i verden, hvor det lønner seg å komme stresset! Byen er selve definitionen på fred og ro, og her vil man raskt føle seg totalt avslappet

Område og byguider

Område: 
By: 
• Yogyakarta
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.