Severdigheter Toscana

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 1 283,- - Fra 4 546,-
Charter (fly+hotell) Fra 2 420,- Fra 3 315,- Fra 4 275,-
Prisene er pr. person

Severdigheter

Broen Ponte Vecchio (Firenze)
Ponte Vecchio er en berømt bro fra det 14. århundre. Broen er blant annet kjent på grunn av at det langs den ligger et vell av gull- og sølvsmedforretninger. Broen var en av de eneste som overlevde nazistenes bombing under 2. verdenskrig.
Firenzes katedral (Firenze)
Katedralen i Firenze er den fjerde største i verden og et av Italias mest kjente monumenter. Man begynte å bygge katedralen i 1296, og det tok 150 år før den stod ferdig, men den er også et helt fantastisk syn. Ved siden av katedralen finner man klokketårnet, ikke mindre enn 82 meter høyt. Denne katedralen er et must på besøkslisten, hvis man er i nærheten av Firenze.
Uffizi galleriet (Firenze)
"The Palazzo degli Uffizi" ble bygget av Vasari i det 16. århundre og er i dag hjemsted for Italias viktigste kunstsamling. Galleriet har en imponerende samling malerier, som hovedsakelig stammer fra tiden mellom 12- og 1700-tallet, og alle Italias berømte malere er representert her.
Tårnet i Pisa (Toscana)
Det skjeve tårn i Pisa ble bygget i 1173, da Pisa hadde stor militær suksess. Tårnet er berømt på grunn av dets skjønhet, men i høy grad også fordi det heller. Tårnet har vært skjevt fra det ble bygget, fordi jorden det står på er særdeles svampete og bløt. Under normale omstendigheter ville tårnet vært veltet for mange år siden, men fordi arbeidet med å bygge tårnet ble avbrudt adskillige ganger (på grunn av krig), og fordi kalksteinene som er brukt til tårnet er usedvanlig fleksible, står tårnet stadig. Selve tårnet er lukket for besøkende, men det tiltrekker stadig massevis av turister som vil ha et bilde av det skjeve tårn.
Vingårder (Toscana)
I Toscana finner man et hav av vingårder, og de fleste tilbyr prøvesmaking av deres produkter.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Firenze
• Milano
• Naples
• Roma
• Venezia
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.