Reiseguide til Sydney

- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 8 435,- - Fra 11 243,-
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Sydney
Innbyggere
3.700.000
Tidssone
Når klokken er 12.00 i Norge (sommertid), er den 20.00 i Sydney. Når klokken er 12.00 i Norge (vintertid), er den 22.00 i Sydney, (de har sommertid når vi har vintertid).

Beste tid å reise

Top
Sydney kan med fornøyelse besøkes året rundt. Det kan likevel bli temmelig varmt om sommeren og noe kjølig om vinteren, så anbefales å reise om høsten eller våren., når det er cirka 25 grader om dagen.

Reiselitteratur

Top
Lonely Planet Sydney

Kultur og underholdning

Top
I Sydney finnes der mange museer, et akvarium og en zoologisk hage. Ellers er det en del markeder og festivaler, som for eksempel den store Sydneyfestivalen, som varer nesten hele januar. Der kan du oppleve alt fra friluftskonserter og gateteater til imponerende fyrverkeri. I juni er det filmfestival i Sydney, og i oktober er det jazzfestival på Manly.

Overnatting / Hotell

Top
I Sydney er der et hav av overnattingsmuligheter. Man kan finne store internasjonale hotelkjeder, hoteller i mellomklassen, eller den billige varianten, som vandrehjem, B&B og gjestehus. Bestill hotell i Sydney her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er fullt av drosjer i Sydney. De kan lett praies på gaten, og du ser dem nesten overalt.

Annen transport

Sydney har et godt udbygd togsystem med en undergrunnsbane i midtbyen. Der går også busser over det meste av byen, men det kan være et langsomt transportmiddel.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.