Charterreiser til Ibiza

Charterreiser til Ibiza

Billige reiser til Ibiza

Billige reiser til Ibiza

Bedøm reisemålet (45 bedømmelser)
4.5

Overraskende Ibiza

[excerpt]

Ibiza er først og fremst kjent som en festøy, til tross for at nattklubbene kun utgjør en liten brøkdel av øyas totale potensiale og sjarm. Selv om Ibiza har verdens største nattklubber og regelmessige konserter med noen av de beste artistene i verden, er Ibiza i hovedsak en øy som alle typer reisende vil glede seg over å besøke.

Med en chartertur til Ibiza vil du oppleve en av Spanias beste øyer hvor det festlige, det rolige og det kulturelle går hånd i hånd.

Ibizas mange muligheter
Grekerne oppdaget øya og kalte Ibiza for «Øya med furutrær». Så mye som halvparten av Ibizas areal er dekket av mørkegrønne furutrær. Ibiza med sine mange fjell, klipper og grotter er spesielt kjent for å ha noen av Europas beste og tryggeste fottur- og sykkelstier.

I byene San Antonio og Ibiza by vil du oppdage en overraskende rolig, glad og kulturell stemning og kunne finne hoteller i verdensklasse i alle prisklasser.

Hvis du ikke besøker Ibiza for de verdensberømte festene, vil du ikke merke at de er der. De fleste av hotellene og resortene ligger ved de perfekte strendene og langt unna nattklubbene. Men hvis du vil oppsøke nattklubbene, er Amnesia, Privilege og Space absolutt verdt et besøk.

Ibiza vil garantert overraske. Uansett om man reiser som ung, familie, par eller alene, er Ibiza først og fremst en fredelig og paradisisk øy hvor nytelse, varme og glede står i sentrum.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Sverige og Danmark:
Charterresor till Ibiza | Charterrejser til Ibiza

Charterreiser och reiser til Spania

Charterselskaper med charterreiser til Ibiza

  • Billige charterreiser med Allinc
  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med SOLFAKTOR
  • Billige charterreiser med TripX

Finn reisen til Ibiza her

Les mer på bloggen vår