Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Ibiza

Restplasser til Ibiza

Restplasser til den fargerike og festlige øya Ibiza

Bedøm reisemålet
4,5
(167 bedømmelser)
De fleste har hørt om Ibiza. Det skyldes nok først og fremst øyas fullt fortjente rykte som et paradis for festglade turister, men visste du at du også kan få en fantastisk ferie med hele familien der?

De fleste av turistene som reiser hit er faktisk barnefamilier. Ibiza kan nemlig by på mer enn heftige nattklubber som spiller moderne elektronisk musikk, men bevares, de finnes også. Ibiza er samtidig en øy med mer enn femti strender og små sjarmerende byer. Ibiza har altså noe for alle, ung som gammel, single, par eller familier.

Litt om øya Ibiza
Ibiza ligger i Middelhavet og er 41 kilometer lang og 14 kilometer bred. Det bor ca. 100.000 fastboende på øya, så den er derfor ikke bare et ferieparadis for turister. Øyas natur er vakker og mangfoldig, så hvis du ønsker å være litt alene med familien eller kjæresten finnes det også gode muligheter for det. Den østlige og nordlige kysten er roligere og byr på en stemning av fullstendig ro og uhøytidelighet. Infrastrukturen på øya er god og du kan derfor lett se hele øya, hvis det er det som er drømmen.

Aktiviteter på reisen
Strendende er selvfølgelig den delen av øya hvor besøkende bruker mest tid. Enten om du liker å ligge på en solseng og lese en god bok, spille strandvolleyball eller noe helt annet, kan Ibiza garantert levere varen. Om kvelden kan du nyte øyas hovedstad Eivissa, som byr på flotte restauranter og gode shoppingmuligheter. Og hvis du er klar for det bør du absolutt ta en tur på byen, noe du sent kommer til å glemme. Alt i alt er Ibiza like mangfoldig, fargerik og åpen ovenfor alle typer reisende, som øya er spennende, interessant og koselig.

Avreiselufthavner til Ibiza

Restplasser fra Oslo Gardermoen

Reiseselskaper med restplasser til Ibiza

Restplasser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.