Viktig informasjon om Coronavirus

Reiseguide til South Australia

- Velg sted -

Fakta

Top
Lokalt navn
South Australia
Innbyggere
1.475.000

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Området kan besøkes året rundt. South Australia har en lang varm sommer og korte milde vintre med lite nedbør. Et av de varmeste stedene om sommeren er Coober Pedy, 863 kilometer nordvest for Adelaide. Her blir det opp til 45 grader.

Reiselitteratur

Lonely Planet South Australia

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Norge (sommertid), er den 19.30 i South Australia. Når klokken er 12.00 i Norge (vintertid), er den 21.30 i South Australia, (de har sommertid, når vi har vintertid)

Kultur og underholdning

De fleste kulturelle begivenhetene foregår i eller omkring byen Adelaide. Det er for eksempel en treukers kunstfestival i Adelaide, i slutten av februar og begynnelsen av mars.

Overnatting / Hotell

Top
I South Australia er der mange overnattingsmuligheter. Man finner alt fra femstjerners hoteller, B&B og hytter, til hostels og vandrehjem. Reisende vil likevel erfare at de fleste av disse ligger i eller omkring Adelaide. Bestill hotell i South Australia her

Lokal transport

Top

Taxi

Drosjer finnes primært i eller omkring større byer. I Adelaide er det ikke noe problem å få tak i en drosje.

Annen transport

South Australia har et godt transportsystem med busser. Det er mulighet for å kjøpe et busspass og gå av og på bussene når man vil.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.