Billige flybilletter fra Rygge til Tromsø Langnes

Billige flybilletter fra Rygge til Tromsø Langnes

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Rygge til Tromsø Langnes

Tromsø byr på spennende opplevelser og er den største byen i Nord-Norge. Dette er også den perfekte destinasjonen for uforglemmelige naturopplevelser.

Attraksjoner i Tromsø
Ishavskatedralen er en mektig bygning fra 1965 i Tromsø som er inspirert av arktisk natur. Om sommeren avholdes det konserter. Nordnorsk kunstmuseum viser nasjonal kunsthistorie. På Låvhaugen bygdemuseeum kan du som tilreisende oppleve bolighus datert til slutten på 1800-tallet.

Polario er et arktisk opplevelsessenter med bant annet akvarier, en opplevelse for hele familien. Polarmuseet er kåret til ett av Norges ti beste museer. Museet forsøker å bevare ishavstradisjonen som har preget byen og denne delen av landet. Nordnorsk vitensenter er Norges største planetarium og et opplevelsessenter på universitetsområdet. Dette er stedet for nysgjerrige sjeler med eksperimenter for alle aldersgrupper. Utstillingen har over 80 interaktive installasjoner fordelt over tre etasjer.

Festival og natur i Tromsø

To av Norges mest kjente turistattraksjoner er naturfenomenene midnattssol og nordlys. Å ta taubanen til Storsteinen gir en fantastisk utsikt over Tromsø. I perioden for midnattssol er heisen åpen til over midnatt og perfekt sted å oppleve solen hele døgnet. Mange tilbyr turer for å se det magiske Nordlyset. I Tromsø kan også du være med å jakte på det dansende lyset.

Sørøst for universitetsområdet ligger arktisk-alpin botanisk hage som er verdens nordligste. Inndelt i 20 ulike geografiske og botaniske samlinger med en flott beliggenhet er verdt besøket. Båtturer og brevandring er populære attraksjoner for tilreisende.

Årlig arrangeres det mange ulike festivaler i Tromsø som er verdt å få med seg. Døgnvillfestivalen har siden 2007 opparbeidet seg en status som landsdelens største musikkfestival. Den internasjonale filmfestivalen i januar er også vært å få med seg.

Bestill billige flybilletter fra Rygge til Tromsø så har også du muligheten til å oppleve en levende by og fantastisk natur.

Finn reisen til Tromsø Langnes her

Finn reisen fra Oslo, Moss Rygge her