Find billige flybilletter til Ålesund

Billige flybilletter fra Rygge til Ålesund

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Rygge til Ålesund

På Sunnmøre ligger den sjarmerende og viktige havnebyen Ålesund. Ved å booke billige flybilletter fra Rygge flyplass har du muligheten til å oppleve denne vestlandsperlen som består av et yrende folkeliv og en vakker natur.

Attraksjoner i Ålesund

Under et besøk på Ålesunds Museum kan du lære om byens historie fra et lite fiskevær til dagens moderne kystby. Bybrannen fra 1904 er et sentralt år som har påvirket byen på flere ulike måter. Gjenoppbyggingen av sentrum førte til at Ålesund i dag er berømt for sin jugendarkitektur noe du vil forstå gjennom en vandring i byen. Et besøk på det moderne Jugendstilsenteret i byen er en lærerik opplevelse som anbefales på det sterkeste.

Å besøke Ivar Aasen-tunet er et godt valg for språkentusiasten. Her kan du besøke stedet der Aasen vokste opp og som i dag er et museum for den nynorske skriftkulturen. I Borgundkaupangen ligger Middelaldermuseet som gir et innblikk i Sunnmøres historie under denne tidsperioden. Museet er bygget over utgravningsfelt og huser flotte utstillinger som viser de arkeologiske funnene. Museet ligger en kort kjøretur utenfor Ålesund sentrum.

Naturopplevelser

Vestlandet er som skapt for vandringsentusiaster. Kort vei fra Ålesund ligger Geirangerfjorden som er plassert på UNESCOs verdensarvliste. Terrenget er variert og det er muligheter for enkle gåturer til mer krevende turer for erfarne vandrere.

En reise til Ålesund gjør det mulig å oppleve naturen med båt på Geirangerfjorden, ved å vandre på isbreer eller i mer frodig natur både sommer og vinter. Sunnmørsalpene er et eldorado for fjellentusiaster med en samling av 30 fjell. Det finnes flere store skianlegg for hele familien og off piste-pakke for den eventyrlystne.

Det er mulig å booke billige flybilletter fra Rygge flyplass til Ålesund. Dermed er veien kort til fantastisk natur og opplevelser i den vakre byen Ålesund.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.