Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Roma

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 1 372,- - -
Charter (fly+hotell) Fra 1 774,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter

St. Peters kirken (Roma)
En av de mest berømte kirker i den kristne verden er St. Peters kirken, som står der hvor St. Peter blet begravet. Den originale kirken ble bygget i det fjerde århundre, men i 1506 begynte man å arbeide på en ny kirke. I 1547 overtok Michelangelo arbeidet med kirken, men den var stadig ikke fullført da han døde. Kirken er et imponerende bygningsverk, som kan ta pusten fra enhver.
Vatikanet (Roma)
Vatikanet er en by i byen. Den ligger inne i Roma og er en pavestat. I 1929 gav Mussolini Paven full suverenitet over området, og i dag har byen sin egen postservice, valuta og avis. Et besøk i Vatikanet er et must, hvis man er i Italia.
Det romerske bad Caracalla (Roma)
I dette kjempekomplekset var det plass til 1600 mennesker, og det fantes adskillige butikker, hager, biblioteker og underholdning. Badet ble bygget i det andre århundre og ble benyttet inntil det sjette århundre. Hvis man vil se denne imponerende bygningen, er den åpen fra tirsdag til torsdag samt mandag og søndag.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Firenze
• Milano
• Naples
• Roma
• Venezia
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.