Restplasser til Azorene

Restplasser til Azorene

Billige restplasser til Azorene

Fra Oslo

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.
VIP Executive Azores
VIP Executive Azores Dobbeltrom
Ponta Delgada, Azorene, Portugal 1. apr fra Oslo 7 netter
22 493,- Velg

Finn en billig restplass til Azorene

Øygruppen Azorene tilhører Portugal, men øygruppen ligger langt ute i Atlanterhavet – ca. 1300 km fra fastlandet. Med en reise hit vil du kunne nyte et fantastisk miljø langt unna hverdagens mas og kjas, både fysisk og mentalt. Azorene byr på en herlig blanding av tropiske omgivelser og et europeisk samfunn og livssyn.

De ni øyene byr på et vell av spennende opplevelser og det kan anbefales å bli med på en båttur rundt til de forskjellige øyene og se hva hver av dem har å by på. For eventyrlystne har Azorene masse å tilby. Aktiviteter som fotturer i fjellet, kajakkpadling, dykking, seiling eller paragliding er bare noen av mulighetene som finnes på øyene.

En reise til Azorene – en reise bort fra hverdagen
En av de mest unike og attraktive aktivitetene er nok ’Hvalsafari’ som du vil finne i alle havnebyene. Her blir man med en liten båt som går helt ut til kun noen meters avstand fra hvaler eller delfiner som man kan betrakte på nært hold – en helt unik opplevelse.

Azorene er en vulkansk øygruppe og har derfor mange fjell som kan utforskes til fots eller med mountainbike. På Pico Island kan du til og med bestige en av vulkanene. Azorene tilbyr altså en rekke muligheter for å komme seg ut og oppleve spennende eventyr i naturen.

Ettersom øyene ligger langt fra fastlandet serverer byens restauranter stort sett fersk og lokal mat. Det gjelder alt fra fisk og biff, til grønnsaker og frukt. Øya Sao Jorge er også spesielt kjent for sin ost som naturligvis blir produsert lokalt.

Strendene er faktisk ikke Azorenes hovedattraksjon, men det finnes naturligvis mange vakre strender som tilbyr gode muligheter for avslapning og bading i det asurblå Atlanterhavet.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Azorerne | Sista Minuten till Azorerna

Reiseselskaper med restplasser til Azorene

  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med SOLFAKTOR

Finn reisen til Azorene her

Les mer på bloggen vår