En kvinne betrakter bylandskapet og solnedgangen fra flyvinduet.

Billige flybilletter fra Oslo til Cebu

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Oslo til Cebu

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
23. okt 13. nov
OSL
CEB
CEB
OSL
China Eastern Airlines 2 stopp
China Eastern Airlines KLM 2 stopp
Fra kr. 7 760,- Velg
26. nov 18. des
OSL
CEB
CEB
OSL
China Eastern Airlines 2 stopp
China Eastern Airlines 2 stopp
Fra kr. 9 174,- Velg
6. des 30. jun
OSL
CEB
CEB
OSL
Lufthansa TigerAirways 2 stopp
Singapore Airlines Lufthansa 2 stopp
Fra kr. 10 125,- Velg

Fra Oslo til Cebu

Cebu er en av de mest populære reisemålene på hele Filippinene, og var i over 200 år den nest største og den viktigste byen i landet. Byen fremstår som en verdensmetropol, med alt hva det innebærer, men tilbyr også hvite sandstrender, både de tettpakkede med iskremkiosker og dusjmuligheter og de mere urørte perlene.

Sykle til Tops i Cebu!
En utadisjonell, men populær aktivitet i byen er å leie en sykkel og ta den 45-minutter lange turen opp til toppen av Busay-fjellet, og få en uforglemmelig utsikt over hele bykjernen. Hvis den bratte sykkelturen virker skremmende, så kan man også få et glimrende overblik over byens skyline på enten Marcelo fernan-broen eller Second Mactan-broen.

Mactan er også et populært badeområde, beliggende bare få minutter fra Cebu sentrum, og samtidig tett på byens flyplass. De mere urørte perlene finner man likevel ikke her, men på for eksempel den idylliske Bantayan Island eller den like spektakulære Virgin Island.

Historiske severdigheter i Cebu

Basilica of Santo Nino er en stor og ærverdig kirke som ble grunnlagt sammen med klosteret med samme navn helt tilbake i 1565. I kirken kan man blant annet se en statue av Santo Nino (det hellige barnet), som blir regnet som den eldste religiøse gjenstand i landet.

Colon st. er den eldste gaten på Filipinene hvor man blant annet kan se noen flotte klassisistiske bygg fra byens amerikanske periode. Om kvelden inntar et stort marked gaten med muligheter for å finne små skatter.

Casa Gordon Museet er en velbevart spansk trevilla midt i en vakkert blomstrende have. Villaen utstiller gamle museeale verktøyer, skiftende kunstsamlinger så vel som familien Gordons originale inventar.

Bli kjent med den severdige Filippinske storby, Cebu, ved å skaffe deg billige flybilletter fra Oslos flyplass, Gardermoen.