Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Tallinn

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Tallinn

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Tallinn

Som Estlands hovedstad er Tallinn en spennende by å besøke. Preget av gammel historie, vakker arkitektur og ikke minst økonomisk gunstig er dette stedet der du og dine bør bestille en billig flybillett allerede i dag.

Attraksjoner i Tallinn
Byens gamleby, Vanalinn, r oppført på UNESCOs verdensarvliste og en av de viktigste severdighetene Tallinn har å by på. Som tidligere hansaby anses den for å være en av de best bevarte gamlebyene i Europa. På rådhusplassen kan du besøke det eldste fungerende apoteket i verden fra 1422 mens rådhuset i gotisk stil er uberørt og over 600 år gammelt. Olavskirken, oppkalt etter Olav den Hellige, og bymuren er også viktige attraksjoner i bydelen.

Toomkirik er Estlands eldste kirke og er plassert på en høyde i byen. Som gravsted for de rike og noble er innsiden av kriken en spennende opplevelse. Kadriorg kunstmuseum, bygget mellom 1718 og 1736, har utstillinger av i hovedsak nederlandsk, tysk og italienske malerier fra 1600-1800-tallet. Både Estlands historiske og maritime museum er plassert i hovedstaden og gode attraksjoner for turister.

Et mangfoldig Tallinn

Å besøke Tallinn dyrehage er en opplevelse for hele familien og anbefales på det sterkeste. Å bli med på en organisert byvandring eller på sykkel gir deg muligheten til å lære om Tallinns rike historie ute i friluft.

Kalma Saun er en stor bygning bak togstasjonen i byen og er Tallinns eldste offentlige bad og er åpent for den saunaglade turisten. For den friluftsglade turisten er den fire timer lange kajakkturen i Tallinn bukta en sterk anbefaling. En padletur til øya Aegna, dykking og rafting er også mulig.

Bestill billige flybilletter enkelt fra Sandefjord/Torp til Tallinn og opplev en østeuropeisk hovedstad i full vekst. En spennende og historisk reise for deg og dine.

Finn reisen til Tallinn her

Finn reisen fra Oslo, Sandefjord (Torp) her