Billige flybilletter til Estland

Billige flybilletter til Estland

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Estland

Fra Oslo

Fra Bergen

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.

Billige flybilletter til Tallinn

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
14. jan 18. jan
OSL
TLL
TLL
OSL
Norwegian Direkte
AirBaltic Direkte
Fra kr. 718,- Velg
26. apr 28. apr
OSL
TLL
TLL
OSL
AirBaltic Direkte
AirBaltic Direkte
Fra kr. 731,- Velg
25. apr 28. apr
OSL
TLL
TLL
OSL
SAS Direkte
AirBaltic Direkte
Fra kr. 785,- Velg
30. nov 3. des
OSL
TLL
TLL
OSL
SAS Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 785,- Velg
7. des 10. des
OSL
TLL
TLL
OSL
SAS Direkte
AirBaltic 1 stopp
Fra kr. 799,- Velg
Bedøm reisemålet (209 bedømmelser)
4.6

Finn flybilletter til Østersjøens perle Estland

BALTIKUM: Den nordligste av de tre baltiske statene, Estland, har kjølige somre på grunn av nærheten til Østersjøen, men landet tiltrekker likevel flere og flere turister. Turister flyr hit for å oppleve den spesielle nordeuropeiske sjarmen og friskheten.

Tett på Finland og med grense mot Russland og Latvia ligger lille Estland. Selv om landet ikke synes så godt på kartet, har landet (spesielt etter at det ble medlem av EU i 2004) fått godt fatt i turistene – faktisk har antallet besøkende økt med hele
30 prosent siden da. Kanskje er det fordi man som turist får mye for pengene. Estland er nemlig fremdeles et billig land å være feriegjest i.

En flybillett til Estland gir også anledning til å dykke ned i europeisk historie. Overalt kan man se bygninger som vitner om et lite land som mange hadde lyst til å være herre over.

I århundrer hersket tyskere, dansker, svensker, polakker og russere over Estland, som endelig oppnådde en kortvarig selvstendighet i 1918, frem til Sovjetunionen besatte landet i 1940.

I 1991 gjenvant Estland selvstendigheten, og den siste russiske soldaten forlot landet i 1994. I 2004 ble Estland medlem av EU, og økonomien var på vei opp frem til 2007. På tross av finanskrisen er Estland fremdeles det mest utviklede av de tidligere sovjetrepublikkene.

Når man har landet i lufthavnen i hovedstaden Tallinn merker man stort sett ikke at landet tidligere lå i den lukkede østblokken, og etter 2011 fikk landet til og med euroen som valuta. På travelmarket.no kan man søke enkelt- eller returbilletter til Estland.

Korsfarere og kommunister
Estland er virkelig en vakker liten perle. Landet ligger ut mot Finskebukta i Østersjøen og har noen flotte strender. Det er dog ikke derfor turistene strømmer til Estland, for somrene er korte og badesesongen kort. Turistene kommer for å oppleve den rå naturen og de mange middelalderlevningene.

Siden 1997 har den gamle bydelen i Tallinn faktisk vært på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Alle de forskjellige kongene og herskerne etterlot en unik blanding av bygninger. Derfor kan man i Estland telle over tusen herregårder som er bygget fra det 13. århundre og frem. Rundt 200 gjenstår i hel eller delvis stand.

Tallinns gamle bydel er tilsvarende ikke bygget av estere, men av tyske korsfarere, og bymurene og tårnene er nesten intakte. Det gir mulighet til å oppleve en kveldshimmel med bymur og tårn som silhuetter mot himmelen. På sånne kvelder føler man at man er tilbake i en tid hvor riddere og skjoldmøyer levde.

Den nyere tids historie – den sovjetiske besettelsen – kan også oppleves på nært hold i Estland. Er man interessert i Den kalde krigen er et besøk på den nå øde sovjetiske militærbasen Paldiski et must. Her er det nesten så man får frysninger.

Det friske nordiske
Tyskerne elsker det, og vi nordmenn er i ferd med å sette pris på det: det friske nordiske. Her hvor regn og kulde ofte preger været gjelder det bare å ha den rette påkledningen.

For naturen er vakker i all slags vær. Det gjelder spesielt i Estland, hvor Andre verdenskrig og den etterfølgende besettelsen betød at store områder ble lukket og brukt til militære formål. På den måten steg Estlands skogdekning fra 25 til 50 prosent.

Det har betydd at elger, hjorter, gauper, ulver og bjørner har opplevd et «comeback» i landet. Estland er i dag eksportør av ville dyr som blir brukt til å gjenopprette bestanden i andre deler av Europa.

De tusen øyers land
Estland har over 1500 øyer og flotte strender ut mot Østersjøen. Strendene er myke sandstrender, og vannet har en gjennomsnittstemperatur på 18 grader i sommermånedene. Finn et grunt sted, så er temperaturen høyere.

Den største øyen Saaremaa har et flott middelalderslott i byen Kuressaare. Steingjerder, stråtak og hjemmelaget øl er alle karakteristiske for Saaremaa. Øyen har en flyplass og kan lett nås fra Tallinn.

Tallinn har dog Estlands viktigste internasjonale lufthavn, hvor det er direkte avganger til alle større europeiske, skandinaviske og baltiske byer. Østpå er det forbindelser til Moskva, St. Petersburg og Kiev.

Det er altså lett for turister å komme seg til og fra det lille landet, så søk etter flybilletter til Estland på travelmarket.no. Du kan også velge å la prisagenten vår holde øye med flyprisene for deg.

God tur!

Billigste reise funnet på Travelmarket for Estland: Oslo til Tallinn 14. januar til 18. januar fra kr. 718,-

De mest populære lufthavnene i Estland

Populære reisemål i Øst-Europa

Finn reisen til Estland her

Finn inspirasjon til Estland her